Nauja Reduced price!

"PASIDARYK pats "0.36" DC 3-30 V Digital Voltmeter Įtampos Testeris Žalia Ryškus LED Ekranas, Saulės Baterija Stebėti, Automobilių Variklio Panel Mount

€4.23

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: aliuminio baterijų laikiklį, 12v akumuliatoriaus testeris, "pasidaryk pats" 4 skaitmenų led, grindų monitoriaus stovas, akumuliatoriaus matuoklis, 4 monitoriaus stovas, booster box pokemon, led 4 skaitmenų led, 15 colių lcd ekranas, 43 colių ekranas.

Pareigos:

Saugus naudoti: su atvirkštinių prijungimo ir ryšio apsauga, ji nebus sudegė net ir prijungus reversely, tačiau ekranas nieko.

Didelis ekranas ir ryškus LED ekranas, ir tai yra gerai padaryta, stiprus plastikinis korpusas apsaugo nuo lengvai pažeisti išorinės jėgos.

Tai puikiai stebėti akumuliatoriaus būklę, ypač saulės energijos projektus, galite naudoti jį savo automobiliu, priekaba, variklis ir kt.

Techniniai duomenys:

Ekranas: LED

Priemonė įtampa: 12-24V

Sąsajos Tipas: Anodo ir katodo

Medžiaga: Aplinkos apsaugos inžinerija plastiko apvalkale

Įvairių naudojimas: Automobilių, motociklų ir kitų universaliųjų modeliai

Savybės:

Valstybė savo bateriją visiškai įkrauti ir iškrauti

Matuoklis yra lengvai skaitoma, LED segmentus, ir prisijungti prie 12 voltų sistema

Naudojamas stebėti, saugojimas, akumuliatoriaus įtampa, atvirkštinio ryšio apsaugos funkciją, linijos nedega

Laiku suvokti valstybės, akumuliatoriaus įtampa, įtampos matavimo tikslais, taip pat gali būti naudojamas ir kitų produktų

Pakavimo Sąrašas:

1 x Voltmeter

Apie Siuntos 1. Pristatymas iš 24 valandos. 2. TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 3. Jei jums nėra gavę siuntą, per apsaugos laiku , prašome susisiekti su mumis.Mes kompensuosime jums arba siųsti dar kartą.Atsiliepimų Apie 1. Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! 2. Atsiliepimai yra labai svarbus .

3. Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas. 4. Jei galite palikti neigiamą atsiliepimą prieš susisiekite su mumis, mes abonementas jums ne po pardavimo tarnyba, ačiū

Medžiagos Tipas ABS
Elemento Aukštis 3cm
Elemento Tipas Užtrauktuku & Įrašą
Prekės Svoris 40g
Elemento Plotis 4cm
Paskirties Transporto priemonės Priekiniai
Elemento Ilgio 4cm
Specialios Funkcijos Žalia Voltmeter

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai