Nauja Reduced price!
IC NAUJAS R65C52J2

IC NAUJAS R65C52J2

€1.70

-19%

€2.12

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: lizdas laiko rėlę 220 v, laikas pereiti relay 220v, laiko relė 220v nc, laikmatis relay 220 v, laiko relė 220v es, laiko relė 250 v, laiko relė 220v 5, laiko relė 220v dienos, laiko relė 220v 30, laiko relė 220v 5s.

Mes norėtume sukurti ilgalaikius verslo reationship su jumis, ir mes wil visada siūlome geriausią paslaugą ir konkurencingą kainą, jūs mūsų visų verslo.

Laivybos Ir Tvarkymo

1 .galime siųsti daiktų į viso pasaulio.Mes buvo išsiųstos į daugelį šalių, pvz., Ukrainos, Turkijos, rusijos ,Jungtinės amerikos valstijos, Itlay,Ispanija,Prancūzija,Iranas ir pan.

2 .Krovinių yra pigūs ,mes galime išsiųsti jums DHL,UPS,TNT ,EMS ,Kinija Paštu, Oro Paštu .

Pastaba: shiping per Kinijos Oro Mail yra cheappest, tačiau jis yra lėtas .jei jums reikia greičiausias pristatymas, taip pat galime tai padaryti už jus ,pvz.: "Fedex", DHL,EMS,paprastai 3-7days, kad dauguma šalies.Jei jums reikia Operatyvus pristatymas,prašome susisiekti su mumis.

3 .Mes paprastai siųsti sklypo Kinija Po Oro Paštu ar HongKong Post Oro Paštu.mes ir siųsti sekimo numerį, kai išsiųsti,labiausiai šalyje bus atvyko sklypą 12-25 darbo dienų.

Atsiliepimai

Teigiamas Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

Neigiamas grįžtamasis ryšys gali ne spręsti problemas.Manau, kad bendravimas yra geriausias būdas išspręsti problemą.Pristatymas Paketai yra siunčiami, paprastai Oro Paštu, jei norite, greitas pristatymas, pavyzdžiui, DHL, EMS, UPS, FedEx ir pan., prašome susisiekti su mumis ir gauti patarimų.Ačiū!Return 1. Laivybos ir tvarkymo mokesčiai nėra grąžinami. 2. Pirkėjai yra atsakinga už laivybos išlaidos, patirtos laivybos produktų atgal. 3. Tai gali užtrukti iki 7 darbo dienų procesą grįžę po to, kai gausime jūsų produktą. 4. Netinkamos kokybės produktų turi būti grąžinta per 7 dienas nuo tos dienos, kai gavote jūsų užsakymą. 5. Bet keitimo ar grąžinimo, mums reikia, kad produktas turi būti į savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir visi priedai.Pirkėjai yra atsakingi už grąžinimo laivybos kaina. 6. Prašome susisiekti su mumis prieš jūsų grąžinti elementą, mes siūlome jums teisę grįžti adresą.Kontaktai 1. Jūs visada laukiami užduoti bet kokį klausimą ir mes pasistengsime suteikti patarimus ar atsakymus. 2. Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti bet kokią problemą.Atsiliepimai 1. Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.Jei jus tenkina prekė ir mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, ir mes bus daryti tą patį už jus. 2. Jei jums kyla kokių nors problemų, per laivybos procesą arba bet problema su elementą, prašome suteikti mums galimybę išspręsti problemų, ir mes nuoširdžiai stengiamės išspręsti visų problemų, jums artimiausiu metu.Tvarka 1. Rusijos klientams, turime savo vardą ir pavardę, kad laivybos paketą. 2. Už Brazilijos klientams, jei pasirinksite EMS, prašome pranešti mums savo mokesčių numeris (CNPJ NR. ar CPF NR.).

'

Pakuotės Dydis 7cm x 7cm x 7cm (2.76in x 2.76in x 2.76in)
Įtampa 220V
Modelio Numeris 1
Apsaugoti Funkcija Uždaromos
Suderinamas PlayStation Move
Teorija Laiko Relė
Kilmės KN(Kilmės)
Maitinimo Šaltinis AC
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Kontaktų Apkrova Didelės Galios
Įrenginio Tipas daug (10 vnt/lot)
Naudojimas Bendrosios Paskirties

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai