Nauja Reduced price!
Savonnerie Kilimas Prancūzijos Karaliaus Kilimai Pliušinis Vilnos Prancūzijos Savonnerie Rankų Darbo Kilimas, Kilimas, Rankų Darbo Sofa Grindų Naudojimo

Savonnerie Kilimas Prancūzijos Karaliaus Kilimai Pliušinis Vilnos Prancūzijos Savonnerie Rankų Darbo Kilimas, Kilimas, Rankų Darbo Sofa Grindų Naudojimo

€6 364.79

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: sofa-lova, Tualetas, ovalo formos sofa, kėdė piršto, kiliminė danga miegamajame, 3d valgomasis tapetai, stovykla wc, baldai royal, kilimų kambarys, kilimas modernus.

Europos kilimas vertus vilnos veranda, gyvenamasis kambarys sofos, stalo, lovos kilimų sustorėjimas, kilimų kambarį ms-549.75x13.75gc3savyg30

Storis:18mmAbout

Specifikacijos : Dydis gali būti bet kokio dydžio, prašome susisiekti su Wangwang

Privalumai: Anti-slydimo/Drėgmei atsparus/pelėsių įrodymas/triukšmo izoliacija/patvarus

Savybės: Gražus dizainas, naujas, sudėtingas ir rafinuotas kūrinys, pabrėžiant šeimininko asmenybės šiltas nepriklausomą erdvę.

Taikymo sritis: gyvenamasis kambarys, miegamasis ir mokytis.Sofos pagalvėlės ir kt.

Išlaikymo būdas: teptuku gali būti naudojamas kasdienės techninės priežiūros.Gumos audinio galima išvalyti plaukų paviršiaus kilimu ir pynimo kas antrą kartą.2-3The Angelas valo jį, kai su dulkių siurbliu.Tinkamas valymas gali prailginti kilimai.

Skalbimo būdas: įsitikinkite, kad naudoti specialią kilimu plovikliu arba neutralus ploviklis praskiedus su vandeniu.Sauso valymo rekomenduojama.Atkreipkite dėmesį į šešėlį, oras-sausa, saugokite nuo saulės. (Siūloma, kad kilimų valymo įmonė būtų geriau.)

Nes kilimai yra supakuotas į ritinius ir paketus, jei jūs tik gauti kilimų atidaryti, jums bus jaustis šiek tiek krzywy.Jūs galite palaipsniui atkurti sklandų kilimų paspaudus kilimų butas.

Draugystės patarimai : Grynos vilnos kilimas pradžioje use3-4Within per mėnesį, bus plaukiojantieji plaukų, nes laiko palaipsniui išnyks, kilimas bus daugiau ryškus ir minkštas, jei negalite priimti reiškinys plaukiojantieji plaukų draugais, būkite atsargūs, paglostyti.

Klaida Išsamios: Skirtingos partijos gamybos, dažymo gamyklos siūlai taip pat turi nedidelį spalva klaidą (taip pat neišvengiama), ir kompiuterio ekranas, kamera, filmavimas bus sukelti regėjimo klaidų, mūsų parduotuvėje turi padaryti viską, kas įmanoma pakeisti skirtingi požiūriai, skirtingi fotografavimo režimas šaudyti kilimai, siekiant apriboti sumažinti spalvų skirtumas, todėl prašome tiems, kurie negali priimti spalvų skirtumas ir gamybos padarytą žalą.Klientams su klaidomis turi rinktis atsargiai

Skirtingas specifikacijas.Partijos numeris.Modeliai gali būti šiek tiek kitoks, dydis kilimų pagal jūsų tikrąjį dydį modelis bus padidinti arba sumažinti proporcingai, modelis, dydis, bus pritaikytos pagal tikrąjį dydį, nes kilimas buvo lankstumą, dydis klaida yra teigiamas, ar neigiamas.2%Visame pats, prašome imtis liuko kaip standartas.Jei turite bet kokių klausimų apie tai, kreipkitės į klientų aptarnavimo specialistai.Ačiū už naujas kilimas.Ji bus jums pristatyta iš karto po to, kai jis yra baigtas.Klijai skonį gali ne volatilize laiku.Jei esate jautrūs skonio, galite atidaryti langus ir vėdinti laiku gavęs prekes.Tai nėra kenksminga žmogaus kūno, kad aplinkos klijai.Jūs galite naudoti ją atsargiai arba kruopštaus nuotraukas jautrūs klientai.

Grįžti problema : Mes garantuojame kokybę visų prekių, įsigytų iš mūsų centro, ir mes kruopščiai patikrinti prieš pristatant užtikrinti, kad prekės būtų pristatytos.Siekiant išvengti žalos ir sukelti nereikalingų ginčų, tranzito, atidžiai patikrinkite, ar pakuotėje prekės būklė yra gera ir ar prekės buvo sugadintos prieš pasirašymas ir priėmimas.Žala problemų, po jo pasirašymo ir gauti nebebus priimtas mūsų parduotuvėje.Prašome, atleisk man, jei yra kokybės problemų, prekes gausite. 48 Susisiekti su mumis per kelias valandas keistis prekėmis.Prašome laikyti prekių unstained ir naudojamas.Pakavimo ir kabo žymes neturėtų būti pažeistas.Priešingu atveju, mes turime teisę atsisakyti grąžinti prekes.

1 、 Mūsų Taobao Mall 7 nėra pagrindo grąžinti keitimo paslauga kiekvieną dieną.Gavimo prekes Per 7 dienas, tai negali būti grąžinama, kol jis yra pripažintas kokybės problema, ir pašto pardavėjas padengs jis. 7 Tik po kelių dienų ji sako, kad ten buvo problema, ir ji negali būti kompensuojamas.Prašau, atleisk pirkėjui.Per septynias dienas po pirkimo, kilimas nebuvo išplauti ir bus galima grąžinti ir pakeisti geros būklės, be įtakos antrojo pardavimas.Dažai, nuspalvinimas, deformacijos ir atgal šalinimo, atsiradusius dėl netinkamo skalbimo ar naudoti pirkėjo nėra grąžinami.

2 yra akivaizdus žalą ir dėmes atidarant paketą, kuris gali būti grąžinami ir keičiami.Po to, kai prekės yra grąžinamos, mes atsiųsime jums prekes galite keistis, kaip galima greičiau, arba grąžinti pinigus jums reikia.

3 Dėl įtakos laikas, šaudymo, arba skirtingų ekrano spalvos kompiuterio monitorių, gali būti spalva skirtumas tarp fizinės objektų bei nuotraukas, kurie yra ne kokybės problema.Pirkėjas yra atsakingas už daiktų grąžinimo ir keitimo prekių sukelia šią problemą.

4 nepriimame nesuderinamumas kilimų ir aplinka patalpose, grąžinamoji išmoka arba biržos prekių priežasčių nepatinka, netinkamumas ir blogo stiliaus.Visų pašto mokesčius padengia pirkėjas grąžinimo ir keitimo prekių sukelia ne kokybės problemas.

5 Pirkėjams, spauskite ant pirkimo pritarti sąlygų, ir atsisakyti mokėti arba teikti pastabas, blogi atsiliepimai, skundai, grasinimai ir t.t.Mūsų parduotuvė bus pateikti Taobao pagal įstatymą.

Jei tai ne biržos prekių kokybės problemų, pirkėjas imsis visų pašto mokesčius, jeigu pirkėjas grąžina.Jei pirkėjas turi sumokėti pirklio pašto nes grįžo produktą, bendrovė naudoja tik į Alipay momentinių atvykimo funkcija.Pašto mokesčiai, atsirandantys dėl pinigų grąžinimo ir keitimo prekes dėl brokuotos prekės yra visiškai atsakingas Bendrovės (tik pašto mokesčius, išvardytos Bendrovės, perteklius dalis, kuri tenka pirkėjui, kad atsisako priimti bet atvykusiųjų)

4 Dydis yra taikoma ne grįžti

Technics Rankomis Rišti
medžiaga 100% Vilna
Apdailos Stilius sav
Naudoti Kita
Modelio Tipas dryžuotas
Modelio Numeris ms-54gc3savyg30
Dizainas Kilim
Pardavimo Režimas Pritaikyti kilimai (juanių / kvadratas)
Vieta gyvenamasis kambarys
Plauti Stilius Plauti Rankomis
Stilius Europa
Prekės Pavadinimas emilrugs.com
Formos Stačiakampis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai