Nauja Reduced price!
Aikštėje stačiu kampu Gnybtas 2 Kvadratų(14cm)+ 4 Gnybtus L Tipo vaizdo Rėmo langas, Spintos, Komodos Medienos apdirbimo Staliaus Įrankių Rinkinys

Aikštėje stačiu kampu Gnybtas 2 Kvadratų(14cm)+ 4 Gnybtus L Tipo vaizdo Rėmo langas, Spintos, Komodos Medienos apdirbimo Staliaus Įrankių Rinkinys

€35.01

-17%

€42.69

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: lauke varžtas, organizatorius mažos plastikinės, lauke varžtas saugojimas, byla dalis, dėžutė, radijo komponentai, greffoir, dailidžių apkabos, stalčių rinkinys, apkaba, skirta staliaus darbai, apkaba.

Savybės

1. Aukštos Kokybės Medžiaga: Aliuminio Lydinys kvadratų gnybtus.CNC Naudojami iš kieto bloko iš aliuminio, tvirtos medžiagos, bus trunka metus.Paviršiaus Apdorojimas-Anoduoto raudona paviršius, patvarus ir atsparus korozijai.

2. Lengva Naudoti: Beveled Kraštai.Lengva valdyti ir nebus sugadinti silpnos pjovimo briaunų.Vieta aikštės kampe du sandėlyje vienetų jums reikia, kad aikštėje ir užtikrinti nustatytas gnybtus.

3. Platus Taikymas: Dailidžių stačiu kampu jig nustatyti yra profesionaliai naudojamas surinkti ir "PASIDARYK pats", iki claping dėžutės, komodos, spintos, rėmai, baldai, spintos ir kt.Puikus suvedimas iki lentynos, spintos.Išlaikyti tobulas aikštėje, o sujungiant kadrus, spintos, arba tiesiog apie bet lauke!

4. Profesinės Medienos apdirbimo Įrankiai: Sukurta siekiant būti prispaustas prie dėžės, paveikslų rėmai, lentynos, spintos ir ne kampuose.kt, siekiant padėti suvedimas per klijai aukštyn.Jis gali dirbti su įtempimo įrankis patikrinti ir pozicija kampe medžio lenta šarnyrų ir klijavimas.Jis gali būti naudojamas medienos apdirbimo ir suvirinimo, stačiu kampu.Praktinis įrankis, kad jūsų medienos apdirbimo projektą lengviau.

5. Geriausias Pasirinkimas: faktiškai naudojant profesinės medienos apdirbimo darbų ir pardavimų apimtis rodo, kad šis dydis(14cm/5.5 colių Kvadratų)rinkinys-tai labai mokslo ir tinkamas ilgis dydžio pasirinkimas. 7 skyles ant kiekvieno kvadrato, paprasta pakaba.Geriausias pasirinkimas jūsų box medienos apdirbimo darbus.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Aliuminio Lydinys kvadratinių + Nerūdijančio plieno laikikliai

Spalva: Raudona

Kampas: 90

Forma: L tipo

Tinka medienos lentos storis: apie 10-40mm

Dydis: 14 x 14 x 1,6 cm, 5.5"x5.5"x0.55"(Storis)

Komplektą Sudaro:

2 × Padėties nustatymo Kvadratų + 4 gnybtus

Tipas Kita
Pakuotė Byla
Prašymas Medžio Apdirbimo Įrankis
Prekės Pavadinimas Xueliee
DYDIS 14 x 14 x 1.6cm
Kilmės KN(Kilmės)
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai