Nauja Reduced price!
2019 Nešiojamas, Sulankstomas Šunelis Palapinė Namas Kvėpuojantis Spausdinti Naminių Kačių Namas Su Ju Lauko, Patalpų Akių Katė Mažų Šunų Palapinė Namai O

2019 Nešiojamas, Sulankstomas Šunelis Palapinė Namas Kvėpuojantis Spausdinti Naminių Kačių Namas Su Ju Lauko, Patalpų Akių Katė Mažų Šunų Palapinė Namai O

€7.76

-35%

€12.11

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: namai, medienos lauko šuo, vėžlio namo lauko, plastikiniai šuo namo lauko, namas didelis šuo lauko, medienos namo lauko, namuose šunelis namo lauko, pirtis namo lauko, šunų lauko pristatomos vaikiškos lovelės, padas šunų lauko, šuo namuose žiemos lauko.

2019 Nešiojamas, Sulankstomas Šunelis Palapinė Namas Kvėpuojantis Spausdinti Naminių Kačių Namas Su Ju Lauko, Patalpų Akių Katė Mažų Šunų Palapinė Namas

Savybės:

- Sulankstoma konstrukcija leidžia jį lengviau atlikti lauke ir saugoti.

- Tai palapinė apima dvipusis kilimėlis tinka jūsų augintinį, kurį galima išimti skalbimo ir gali būti naudojamas visais metų laikais.

- Tinka stovyklavimui ir tyrinėti lauko veikla, arba ji gali būti įdiegta į jūsų kiemo, vejos, sodo ar bet kurioje kambario jūsų namuose.

- Palapinės poliai kirsti viena kitai, todėl palapinė daugiau patvarus ir tvirtas.Net labiausiai išdykęs gyvūnas, ši palapinė yra ne lengvai sunaikinti.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Audinys

Pakuotė:

1 x Katė Palapinė

1 x Kilimėlis

Pastabos:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida,ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

Prekės Nuotrauką:

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Šunys
Plauti Stilius Plauti Rankomis
Modelis Spausdinti
Svoris 420g
Elemento Tipas Lovos Ir Sofos
medžiaga 100% MEDVILNĖS
Modelio Numeris 190926AH05-1#Ztit
Funkcija Kvėpuojantis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai