Nauja Reduced price!
HD 1080P Debesis Belaidžių IP kamerų Intelligent Auto Stebėjimo Žmogaus Namų Apsaugos Stebėjimo VAIZDO stebėjimo Tinklo Kameros Wifi

HD 1080P Debesis Belaidžių IP kamerų Intelligent Auto Stebėjimo Žmogaus Namų Apsaugos Stebėjimo VAIZDO stebėjimo Tinklo Kameros Wifi

€19.70

-48%

€38.62

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: manekeno kameros saugumo, kamera ip wifi v380, v380, 5mp poe ptz, camara wifi, kamera wansview, kamera ip wifi, revotech, surveilance kamera su "wifi", ip kameros.

Auto Sekimas

Fotoaparatas automatiškai seka kūną, kai kas nors perkelti .(galite atidaryti arba uždaryti šią funkciją APP)

Sklandžiai Pan ir Tilt Stebėjimą

Kamera galvos yra sukiojamomis su 350°keptuvę ir 95°pokrypio.Jūs galite kontroliuoti tai per app ir gauti platus vaizdas į kiekvieną colių visą savo namą.Jokia informacija bus kada nors padaryti juos perduoti, net jei jos ir bandė.

HD 720P 1080P Neprivaloma

Pamatyti viską, graži spalva ir super aiškumo su šiuo HD kamera.Tai padeda jums išlaikyti glaudžius akis į jūsų puikus vaikams ir naminiams gyvūnams.Visi filmuojamas šis fotoaparatas bus pristatytas jums per laisvai ir apsvaiginimo vaizdo įrašus.

Dieną ir Naktį Stebėti

Įrengtas su aukštos kokybės infraraudonųjų spindulių šviesos Diodai, šis fotoaparatas suteikia jums aišku, naktinio matymo.Ir su smart IR-Cut filtras dienos ir nakties vizija tampa aiškus ir ryškus.Likti tikri, kad jums visada turėti patikimą akių

Aišku, Dviejų Krypčių Garso

Kai priežiūros vaizdo negali patenkinti jus, mes suteikti jums realaus laiko dvipusis garso.Kamera yra pastatytas su mikrofonu ir garsiakalbiu.Todėl jūs galite kalbėti su savo vaikais per savo išmanųjį telefoną nuotoliniu būdu, kada tik norite

Judesio Aptikimo Signalizacijos

Bet kokią įtartiną judėjimą įmestas į kamerą " eye bus aptikta ir įrašytus, paliekant vagys ir plėšikai, kur slėpti.Tuo pačiu metu, jūs gausite trumpąją PROGRAMĄ signalą verčia ant jūsų išmaniųjų prietaisų, kur esate.

TF+Debesis Įrašymas

SD Kortelė Vietos Saugojimo + Nuotolinių išteklių Saugyklos(Reikia mokėti papildomą mokestį) Didžiausias paramos 128 GB TF kortelių vietos saugojimo ir 1 mėnesį nemokamai cloud storage.

Nekilnojamojo Plug and Play

Šį pažangų belaidį vaizdo kamera yra skirta lengvai setup "funkciją" do-it-yourself įrenginio.Kaip jis palaiko vieną klavišą "Wi-Fi" ryšį, o ne vieną Eterneto kabelio reikia viso tinklo prijungimo procesas.

P2P Nuotolinė Prieiga

Ačiū patogioje P2P technologija, dabar jūs galite peržiūrėti gyvai filmuotą medžiagą, jei norite, tiesiog prisijunkite P2P sąskaitos programėlę, per savo Išmanųjį telefoną arba planšetinį kompiuterį ir pradėti stebėti savo namus ne kartą.

Įdėti ją bet Kur , Lengvai Setup

Tai trunka kelias minutes diegti , parama stalas , sienų , lubų montavimas plug and play .tiesiog prijunkite jį į valdžią, tada nustatykite, kad jis per mobiliąją PROGRAMĖLĘ

Mėgaukitės Belaidžio Laisvė Ir Greitas Montavimas

Šis sumanus fotoaparatas palaiko tik 2.4 G Wi-Fi " ryšys , ir jūs galite mėgautis laisvė, tai vieta, kur jūsų namuose .tiesiog įdiekite YCC365 app , scan fotoaparato QR kodą, kad jį pridėti , prijungti jį prie savo Žmona tinklu , ir jūs galite pradėti stebėti ne kartą

Pakavimo Sąrašas

1* 720P/1080P Kamera (Juoda/balta Neprivaloma) 1* anglų kalba Vartotojo Vadovas 1* Maitinimo

Kaip Comfigure į YCC365 App

1.Atsisiųskite PROGRAMĖLĘ YCC365 Plius 2.Įtraukti Kamerą 3.Pasirinkite Pažangios fotoaparato 4.Prietaisą pridėjus iki nuskaityti kodą; 5.Pažymėkite patarimai; 6.Įveskite Savo Wi-fi Slaptažodį; 7.Įdėti QR Kodą, veido kameros; 8.Palaukite, kol prijungimas; 9.Gauti live view.

Prieš perkant fotoaparatą:

1).Kiek atstumas tarp maršrutizatorių ir įrenginius?Rekomenduojame 8 metrų su viena kieta siena.Jums reikia daugiau dėmesio skirti interneto upload greitis virš 2.0 Mbps ir stabilus. 2).Bendruoju atveju, 16G TF sd kortelė gali palaikyti 1 dieną, 128G gali palaikyti 10 dienų 7-24 val.Galite nustatyti 3 rinkinius savo tvarkaraštį arba pasirinkti renginio saugojimo.Jūs savo vieną mėnesį 3Days 24 valandos nuolatinis geležinkelių debesys saugojimo tyrimo tarnybos(turite Būti Aktyvus)

Daugiau Funkcijų:

1).Cross-Platform žiūrėti gyventi stream", "Windows" (Kraštas), " Mac " ("Safari"), "Linux", "Chrome".Nuotolinio peržiūrėti per oficialius nuorodą: http://www.ucloudcam.com/login 2).Be Interneto?AP vietos stebėjimo vis dar dirba. 3).Iš anksto nustatyti savo mėgstamą poziciją, greitai jį pasiekti. 4).Koreguoti savo atkūrimo greitį, kad greitai rasti savo vaizdo įrašų(Cloud Storage) 5).Skaitmeninis Priartinimas 4X

Specifikacija:

Wifi Dažnis: 2,4 GHz Bevielio Ryšio tipas: Wi-Fi (2.4 Ghz) Rezoliucija: 2MP / 1MP Neprivaloma Maitinimas: AC100-240V DV5V2A Objektyvas: 3.6 mm Matymo Kampas: Visos 355 Laipsnį; Tilt: 95 Laipsnių Naktį Vizija: Centrinis Atstumas-10 Metrų, Audio: De-triukšmo Dviejų krypčių Garso Domofonas Vaizdo Jutiklis: 1/3" CMOS darbinė Temperatūra:-10~60 Laipsnių Celsijaus Vietos laikymas: Class 10 "Micro SD" Kortelę, Min 16G, Max 128G Rekomenduojame TF kortelę gamintojas: Sandisk, Toshiba, "Kingston" ir kt.

DUK:

Q1: Negalima Prisijungti Prie WIFI, Sėkmingai?

1.Prašome įsitikinkite, kad WIFI Slaptažodis yra teisingi.(Mūsų Fotoaparatas Palaiko Tik 2.4 Ghz Wifi) 2.Prašome įsitikinkite, ar kelvedis signalas yra pastovus (vieta, IP Kameros arti jūsų maršrutizatorius pirmasis ryšys yra Rekomenduojama).Fotoaparatas neveiks ant 5 ghz bevielio ryšio standarto, šiuo metu.Jei turite dual-band router, būtinai atskirti, kad jūsų belaidžio ryšio kanalus ir prijunkite Fotoaparatą prie 2,4 ghz kanale. 3.Prašome patikrinti, ar savo wifi vardą ir slaptažodį neturi specialius simbolius, mūsų fotoaparatas gali pripažinti tik lietuvių raides ir skaičius..

Q2: Kaip iš Naujo nustatyti šį fotoaparatą?

Prieš poilsio, prašome patikrinti IP kamera: įsitikinkite, IP Kameros siųsti Laukia ryšys pranešimą po plug.Jei ne, mes turime iš naujo fotoaparato.Rasti naujo skylė apačioje įrenginį, tada naudoti adatą į jį įrašyti, paspauskite jį, daugiau daugiau nei tris sekundes, išklausęs "di" garso, kai posėdyje 'Reset būti abejotinos nustatymo" garso, tada fotoaparatą iš naujo sėkmingai.Po reset, vartotojas gali pradėti prijungti jį WIFI.Ir vaizdo kameros sistema veiks efektyviau.

Maitinimo Šaltinis Normalus
Funkcijos 1 WiFi Namų Saugumo VAIZDO Kamera
Debesų Paslauga Debesys Saugojimo Kameros Wifi
Spalva juoda
Technologijos Visos Tilt Zoom
Saugojimas 64G
Palaikomos Operacinės Sistemos "Windows" 10
Jutiklis CMOS
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų ios
Sienos Laikiklis Pusės
Tipas IP Kameros
Matmenys (L x W x D)(mm) 11 * 7 * 8 cm
Prekės Pavadinimas MBOSS
Ryšiai IP/Tinklo Belaidžio
Stilius Box Kameros
IR Atstumas(m) 10m
Aukštos Raiškos 1080P(Full-HD)
Signalizacijos Veiksmų Vietos Signalizacijos
Funkcijos 2 Pažangi analizė, Kūno Judesio Sekimo
Energijos Sąnaudos(W) 3W
Garso Išvesties Dvipusis garso
Įrengimas Normalus
Maitinimo Šaltinis(V) AC 100-240V
Minimalus Apšvietimas(Lux) 0.01 LUX
TF Kortelė NĖRA
Tinklo Sąsaja Wi-Fi/802.11/b/g
Specialios Funkcijos Vandal-proof
Megapikselių 2MP
Žiūrėjimo Kampas 90°
Objektyvo (mm) 3.26 mm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai