Nauja Reduced price!
2020 Moterų Pavasarį ir Rudenį Satino Blizgesį Diržas Trikotažo Suknelė Elegantiškas Mados Šalis Suknelė su V-Kaklo, Nėriniai Bowknot Ilgas Sijonas ME107

2020 Moterų Pavasarį ir Rudenį Satino Blizgesį Diržas Trikotažo Suknelė Elegantiškas Mados Šalis Suknelė su V-Kaklo, Nėriniai Bowknot Ilgas Sijonas ME107

€17.96

-46%

€33.88

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: suknelė daugiaspalvis, bandeau suknelė, loynge apatiniai, bynny apatiniai, suknelė akių nuogas, kvl apatiniai, blizgučiai nagų, nagų blizgesį, Blizgučiai, j. apatiniai.

Pastaba: 1.Prašome griežtai laikytis dydžių lentelė pasirinkite dydį.Nesirinkite tiesiogiai pagal savo įpročius. 2.Dydis gali turėti 2-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas.Prašome atkreipti dėmesį, kai jūs priemonė. 3.Vis dar nežinote apie dydį?Mes norėtume patarti remdamiesi savo matavimus biustas,juosmens ir klubų. 4.Pasiūlymas šaltu vandeniu, rankų plovimo,ne bleach,prašome įprastas sausas valymas. 5.Dėl skirtingų apšvietimo, spalvų gali ne 100% tas pats, kaip aprašymas.

Šis 2020 moterų pavasarį ir rudenį satino šviesus diržas trikotažo suknelė yra specialiai sukurta dizainerio merginoms.Jis gali būti naudojamas kaip elegantiškas ir madingas pokylių suknelė.V-kaklo kaklaraištis lankas dizainas leidžia jums spalvingi po nešioti.

Modelio Numeris MET107
Lytis MOTERIS
medžiaga Poliesteris
Stilius Atsitiktinis
Prekės Pavadinimas ICCLEK
Modelio Tipas Kietas
Iškirpte V-kaklo
Rankovės Stilius Spageti Dirželis
Kilmės KN(Kilmės)
Amžius Amžius 18-35 Metų
Sezonas Pavasario/Rudens
Apdaila Varčias
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Suknelės Ilgis Vidurio Blauzdos
Siluetas A-LINE

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai