Nauja Reduced price!
HAWEEL Naują Atvykimo Saulės Dvigubas Pečių Kuprinė Maišelis

HAWEEL Naują Atvykimo Saulės Dvigubas Pečių Kuprinė Maišelis

€22.88

-35%

€35.20

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: kuprinė skydelis saulės, sj8000, krepšys saulės, lauko tablet, el14, kuprinė haweel, 14w saulės įkroviklis, kuprinė saulės, lm270wq1, 14w saulės.

1. Aukštos kokybės vandeniui medžiagos, dėvėti, atsparus ir patvarus.

2. Saulės skydelio dizainas, baterija jūsų prietaisą, su pakankamai galios.

3. Didelės talpos ir kelias interjero kišenėje nešiojamojo kompiuterio, drabužių, elektronikos, knygų, dokumentų, rašikliai, mobilieji telefonai, tabletės, knygas, virvės, žaidimų konsoles ir kiti priedai.

4. Patogus ir kvėpuojantis peties dirželiai su akių audinio ir reguliuojami šoniniai suspaudimo diržai.

5. Ant nugaros su nematomas, paslėptas užtrauktukas kišenės išlaikyti saugos savo turtą ir vertingų daiktų.

6. 5W saulės energijos, 5V įtampą ir 1A srovę.

OEM esate Laukiami!mes galime atspausdinti kliento meno kūrinius ir logotipas Bendrojo Katijoninės Medžiagos PVC, Poliesteris, 210D audinio Gaminio Dydis 28*19*10cm Svoris 330g

Informacijos Pristatymo Laikas Užsakymą Muito & PVM 3-7 Darbo Dienos Taip 15-50 Clader Dienų Tikimybinį 15-60 Darbo Dienų Tikimybinį 15-60 Darbo Dienų Tikimybinį 20-60 Darbo Dienų Tikimybinį 1. Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius, nemokamas pristatymas, gali būti tik stebimi Kinijoje, tačiau nėra išsamiai stebėjimo informaciją jūsų šalyje. 2. Kai pristatymo data bus baigti ir jūs vis dar gauti savo sklypo,prašome susisiekti su mumis ir mes išplėsti pristatymo laikas 10-25 dienomis.Jei jūs vis dar gauti savo sklypo per 10 dienų, pls susisiekti su mumis. 3. Jei norite registruoto siuntimo būdą, pasirinkite Kinija Paštu, Oro Paštu, kurio kaina $2.

1. Prašome pateikti vaizdo įrašą arba nuotrauką, jei mūsų gaminiai yra kokybės problemų gavusi siuntinį per 7 dienas.Jūs galite pasidalinti internete nuorodą. 2. Produktas negali gerai dirbti su kokybės problema, gavęs su 7 dienų.Mes galime pasiūlyti pakeisti arba grąžinti pinigus, jei jis yra naujas produktų.Mes padengia mokestį už grįžta.Ir mokesčiai už siuntimą atgal į mus bus pirkėjų. 3. Mes teikiame nemokama priežiūra visiems produktams (Išskyrus aksesuarų, dovanų ir Žmogaus sukeltų neveikia (tokių kaip skaldytų ekrane, atnaujinimas į naują sistemos versiją .ir kt.)].Grąžinimo ir atgal, laivybos mokestis bus mokamas pagal pirkėjų.Pastaba: please don ' t sudraskyti kokybės garantija etiketė.Ar mes ne pasiūlyti jokios garantijos aptarnavimo.

1. Kiekvienas pirkėjas, kuris suteikia mums visą 5 žvaigždučių atsiliepimus gausite $5 kuponą (palikti masažas kito tvarka.Netaikoma reklaminių produktų) 2. Jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti jokiu būdu, prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.mes stengiamės išspręsti problemą.Mes tikimės, kad turi ilgalaikę bendradarbiavimo su jumis.Pastaba: Jei jūs padarote užsakymą, reiškia, jūs sutinkate, šių aukščiau Skelbimai.Ačiū.

Spalva Juoda, Pilka, Balta, Mėlyna
Plotis 10cm
Kuprinės, Krepšiai Saulės Skydelis, Elektra Krepšiai
Prekės Pavadinimas haweel
Funkcija Didelės talpos ir kelias interjero kišenėje
Pakuotė taip
Suderinamos Prekės Didelės talpos ir kelias interjero kišenėje jūsų nešiojamas kompiuteris
Modelio Numeris 5W Saulės Skydelis, Elektra Bendrosios & Dvigubas Pečių Kuprinė Maišelis
Tipas 5W Saulės Skydelis, Elektra Bendrosios & Dvigubas Pečių Kuprinė Maišelis
Modelio Tipas Kietas
Ilgis 19cm
Gaminio dydis 28*19*10cm
medžiaga Katijoninės PVC, Poliesteris, 210D audinys
Modelio Suderinamumas 5W Saulės Skydelis, Elektra Bendrosios & Dvigubas Pečių Kuprinė Maišelis
Taikymo Nešiojamojo Kompiuterio Dydis Didelės talpos ir kelias interjero kišenėje
Pakuotės Dydis 30.0cm * 20.0cm * 10.0cm / 11.81inch * 7.87inch * 3.94inch
Stilius Atsitiktinis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai