Nauja Reduced price!
Kaibaicen A4 mažo dydžio UV spausdintuvas odinis Telefono dėklas PVC plokštės/Akrilo plokštės/Medinės/Metalinės plokštės Su CE Nemokamai su UV rašalas

Kaibaicen A4 mažo dydžio UV spausdintuvas odinis Telefono dėklas PVC plokštės/Akrilo plokštės/Medinės/Metalinės plokštės Su CE Nemokamai su UV rašalas

€1 101.21

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: mažas spausdintuvas a6, audi a4 pavarų rankena, p touch spausdintuvą, a4 spausdintuvas terminis, kabelio etikečių spausdintuvas, 3 spausdinimo plokštės, reklama spausdintuvą, etiketės odos spausdintuvas, uv spausdinimo, spausdintuvo vertikalus.

UV Spausdintuvas Pranašumas

1) jis gali naudoti uv Hard/Soft rašalo(CMYK) + baltos spalvos dažais, Arba Eco-tirpiklis dažai (CMYK LC, LM)Ir Tekstilės rašalo.

2) medžiaga apima akrilo, krištolo, odiniai, plastikiniai, psichikos, aliuminio lakštas, PVC, ABS, akmens, keraminių plytelių, KT lentos, medinės lentos,putų lenta, Šviežių Gėlių,Tekstilės,Grynos Medvilnės/Audinio ,ir t.t.,bet kokio lygaus paviršiaus galima spausdinti net per 3mm kreivė paviršiaus yra.

3) epson originalas R330/L805 spausdintuvo galvutės būti naudojamas.( Dabar L805 spausdintuvas yra pakeista spausdintuvo "Epson" R330. Kurios nereikia lustai ir iš naujo lustų visada,lustai šis spausdintuvas negali būti atnaujintas . )

4) Priima vandens ir Oro vėsinimo sistemos.

5) ne plokštė, spausdinimas,nereikia iš anksto danga ir Popieriaus,ir sutaupyti daugiau laiko ir sąnaudų .

6) išvestis-vaizdo yra vandens įrodymas,uv įrodymas,įbrėžimams įrodymas , Su 3D iškilumo Efektą .Vaizdą galite laikyti daugiau nei dvejus metus.

7) paprastas dizainas ir gamybos procesą, gali atlikti vienas asmuo, iš karto gauti gatavų produktų.

8)Kostiumas Windows XP ar Win7/8/10.

Apmokėjimo Sąlygos:T/T", "Paypal", Vakarų Sąjunga,Alipay.

Laivybos krovinių:svoris mašina yra 49KG/set, sąžiningos, mes donot siųsti mašina nemokamas pristatymas.Kitoje šalyje, turi skirtingas gabenimo mokesčio,tačiau pažadame rasti economicest laivybos būdas ir krovinių jums, kaip mes galime.Mums bus labai malonu išgirsti iš jūsų, bet sėkmės.

Laivybos laikas: Po to, kai mes patvirtinti mokėjimo, mes išsiųsti mašina per 24 darbo valandas.

Privalumas:110-220V su 5 standartus, žvakės, jums nereikia pirkti valtage transformacijas,bet daugiau, kurios gali tiesiogiai naudoti savo vietą.

Pastaba:Jei jums reikia nemokamai uv rašalas, jums tik reikia mokėti papildomų krovinių už jį.

prieš pirkdami, prašome susisiekti su mumis iš anksto uv rašalas.

jei nereikia uv rašalas,jūs jį sumokėti tiesiogiai.

Nuotrauka Rodo: Jei jums reikia spausdinimo Video,prašome susisiekti su mumis ir gauti jį.

Nes bortinis spausdintuvas nenaudoja vandens pagrindu dažai, ji naudoja UV rašalas, Ekologinio tirpiklis rašalo ir tekstilės dažai, todėl yra šiek tiek daugiau bėdų.Ir dėl to, kad esame, Shenzhen, Kinija, toli nuo jūsų ,todėl jums reikia sužinoti, kaip atkurti, ir jums gali turėti psichikos paruošimas remontas dažnai.Mes jums suteiks techninę pagalbą.

Galvos ir siurblys gali būti užblokuotas ar rūdžių.Jūs galite pakeisti nauja galvą kas tris mėnesius.

Epson spausdintuvo bus spausdinimo lėčiau truputį, mes negalime išspręsti šią problemą, Kinija, Kinijos nėra gerai gaminti spausdintuvą.

Mes neprisiimame pardavimo grįžti po to, kai jūs supilkite į rašalo.Jums turėtų apsvarstyti, kad tai yra labai gerai.jei problema yra dirbtinis vartotojo dvigubas kainas yra vartotojas.

jums turėtų atkreipti dėmesį į purtyti UV baltas rašalas kitą dieną, tada paspauskite mygtuką lašas nuplauti, nuvalyti tris kartus.Jei sustabdyti spausdintuvo daugiau nei vieną valandą, jums reikia paspausti mygtuką lašas kartą nuplauti, nuvalyti prieš spausdinti.Jei temperatūra yra žema, UV rašalas nėra taip lengva spausdinti, todėl mes tikimės, kad jums išlaikyti patalpos temperatūros daugiau nei 20 laipsnių celsijaus.

Palaiko Tinklo Spausdinti Laidiniu
Dvipusis Spausdinimas No
Stilius Spalva
Medžiagos Tipas Atskiras Toneriai
Prašymas Komercinės
Spalva Spausdinimo Greitis 15ppm
DYDIS 165X300mm
Popieriaus Tiekimo Režimas vadovas
Tipas Rašalinis
Maks. Rezoliucija 5760*1440dpi
Maksimalus Popieriaus Dydis A4
Modelio Numeris NRJ-1
Sąsajos Tipas USB
Pradžios Data Sep-12
Prekės Pavadinimas KAIBAICEN
Spausdinimo Greitis 14ppm
Naudoti Rašalinis Spausdintuvas
Juoda Spausdinimo Greitis 15ppm
Įtampa 100-240V
Vidinė Atmintis 64MB

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai