Nauja Reduced price!
Silikono Analinis Butt Plug Stimuliacija Masturbacija Jelly Anal Plug Granulių Analinis Dildo Sekso Žaislai Moterims/Vyrams/Gėjų Sekso Produktas

Silikono Analinis Butt Plug Stimuliacija Masturbacija Jelly Anal Plug Granulių Analinis Dildo Sekso Žaislai Moterims/Vyrams/Gėjų Sekso Produktas

€2.48

-25%

€3.31

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: dildo, kegel kamuolius ir butt plug, analinis vibrat, butt plug, analiniai kištukai 9 uodegų, seksui, analinis, purpurinis sekso žaislas, analinis dildo, analinis kaištis, analinis strapon.

Gerbiami firend:

Tai firendly priminimas, kad jei jums vieta užsakymą, naudojant www.butautu.lt Apps ,jūs pastebėsite, kad APPS " kaina yra daug pigiau, kad PC ir jei sutaupo daug laiko, kad padaryti sumokėti .prašome nuskaityti QR kodą ir gauti daugiau staigmena,Atlikite mūsų Parduotuvė jums bus gauti pigiau kaina

ir jums bus proga gauti dovanų

Gauti daugiau www.butautu.lt monetas iš Programėlių ir įsigyti produktus NEMOKAMAI!

Iš PROGRAMĖLIŲ Mėgautis pirkinių ir ačiū..

Spalva:Juoda,Violetinė Dydis:140mm*11mm*28mm*32mm Funkcijos:Kelių Stilių Jelly Anal Užpakalis Kištukai,Analinis Granulės Funkcija:Analinis Skatinti Ir Masturbacija G-spot Masažas Flirtas Tinka:Anal Sex, Žaislai Vyrams/Gay/Moteris Produktas:Minkštas,Patogus Kiekis:1 VNT Analinis Užpakalis Kištukai

Q. Kai bus laivą iš rašto?Kaip ilgai galima gauti paketą?

A: Jūsų paketas gali laivą iš 1~2 darbo dienas po jūsų apmokėjimo:

1 .Standartinis Pristatymas, pavyzdžiui, "www.butautu.lt Nuolatinis Pristatymas" gali būti pristatytas 19~49 dienos;

2 .Kinija Paštu gali būti teikiama 35~60 dienų;

3 .ePacket galėtų būti pristatomas 12~29 dienų

4 .Express kaip DHL, "FedEX" gali būti pristatomos 7~9 darbo dienas.

Q. Kaip apsaugoti savo privatumą?Ar kas nors bus žinoti, kas yra viduje?

Prašome nesijaudinkite, mes wrap produktą su diskretiškas pakavimo ir parašykite pavadinimas "Massager" ir pan., ant pakuotės, todėl niekas nežinos kas yra viduje.

Q: Ką daryti, jei pakcage negali pristatyti?

Prašome nesijaudinkite, dauguma mūsų klientas gali gauti paketą, tačiau jei dėl tam tikrų nekontroliuojamų priežasčių jūs negalite gauti 2 mėnesių po pristatymas, prašome susisiekti su mumis grąžinti visą arba nemokamai išsiųsti.

Q: Ką daryti, jei produktas buvo problema, kaip žalą ar kokybės problema?

Prašome nesijaudinkite, visi mūsų produktai praeina griežtą kokybės kontrolę prieš siųsti, tačiau, jei jūs gaunate produktą, turiu problema arba neveikia, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą, mes stengiamės Išspręsti jūsų problemą.

Klausimas: Kodėl mes negalime atsakyti jūsų pranešimą?

A: Dear friend, mūsų darbo laikas yra Pekine metu ESU 9:00 - PM:07:30 (išskyrus Savaitgalį), prašome palikti mums žinutę, mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau per 24 valandas.

1. Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų verslo plėtrai,Todėl prašome palikti Atsiliepimus, 5 Žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktais,labai labai Ačiū. 2. Nepalikite Neigiamų Atsiliepimų, be klausia mus padėti,prašome nedvejodami Susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors problemų.Atsiliepimai yra mūsų gyvenime, prieš jums palikti neutralų ar neigiamą atsiliepimą, susisiekite su mumis norėdami gauti geresnį sprendimą, mes pasistengsime atsakyti į visus laiškus kaip įmanoma greičiau.Iš anksto dėkojame už jūsų kantrybę.

Produktas Minkštas,Patogus
Spalva juoda,balta
DYDIS 140mm*11mm*28mm*32mm
Tinkamas Analiniai Sekso Žaisliukai Vyrams/Gay/Moteris
Nepadori Nuotrauka No
Modelio Numeris HTWJ142
Savybės Jelly Anal Užpakalis Kištukai,Analinis Granulės
Elemento Tipas Analinio Sekso Žaislai
Funkcija Analinis Skatinti Ir Masturbacija G-spot Masažas Flirtuoti
Kiekis 1 VNT Analinis Užpakalis Kištukai
Seksualinio Pobūdžio No
medžiaga silikono
Prekės Pavadinimas AOSSELE

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai