Nauja Reduced price!

"HUAWEI" P20 Pro hidrogelio ekrano apsaugos HUAWEI P20 Pro apsauginės plėvelės hidrogelio anti-scratch

€2.60

-3%

€2.69

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: "huawei" p30lite, huawey p20, atveju huawey p20 pro, raštas nano p huawei p20 pro, huawai p smart, atveju, huawei y7 2019 vaisių, huawey p20 lite, pamušalas huawei p20 pro, p20 pro, atveju huawei p20 pro.

Skirtingai nuo grūdinto stiklo ir kitų ekrano apsaugų, tai hidrogelio raštas apima visą ekraną, net apima savo lenkti kampai ir kraštai visišką apsaugą.

Dėka savo hidrogelio sluoksniu, tai screen protector yra visiškai neįveikiama ir atsparus smūgiams.Jis buvo bandomas laboratorijoje, ir buvo įrodyta, atsparumas smūgiams dvigubai įprastos grūdinto stiklo danga.

Tai screen protector funkcijų, self-healing technologija, kuri pašalina nedidelius įbrėžimus per 24 iki 48 valandų suteiks jūsų ekrano visada kristaliniai atrodo.

Screen Protector yra padengtas oleophobic sluoksnį, kad būtų išvengta dulkių kaupimosi, pirštų atspaudų ir tepalo dėmes, nepaliekant jokių likučių ant ekrano.Šis raštas neturi įtakos jautrumas savo išmaniojo telefono ekraną.Taigi galite būti tikri, kad jūsų ekrane išlaiko visas savo touch jautrumas.

Tai screen protector yra lankstus ir atsparus polimeras, kad skirtingai nei stiklo, galima formuoti, todėl ši savybė leidžia padengti visą paviršių telefono ekrane.

Storis hidrogelio raštas yra tik 0.33 mm, kai tinkamai įdiegtas, jis yra beveik nepastebimas.Nepaisant to, jis yra nepaprastai atsparios smūgiams, nes jis sugeria smūgio jėgą ir paskirsto po visą paviršių, mažėja jėga, kuri pasiekia ekraną.

Be to, gynėjas pats sugeba "atsinaujinti" jei šiek tiek įbrėžimams.

Pakuotė:

1x Hidrogelio Raštas.

1x valymo/montavimo priedai.

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai