Nauja Reduced price!
17

17" Nuostabi 16MMX16MM Baltas Kvadratas Gėlavandenių Perlų Vėrinį

€28.09

-34%

€43.21

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: lexus rx330 priekinės grotelės, lexus rx300 diagnostika, "lexus" apsauginis bamperis, lexus rx 300 1999 šviesa, lexus rx400h galvos vienetai, lexus lx 570 šviesos snukio, "lexus" navigacijos instrukcija, lexus lx470 patikimumas, "lexus" rcf f sport dalys.

Projektai paprastai neturi dėžės, nes tarptautinė logistika yra brangus.

Prašome suprastų!Aš esu pardavėjas reputaciją, aš ne nerimauti siųsti jums kitokį projektą, padėtis kitokia, nes ji yra nešiojama ant modelio, kai mes fotografavimas mes, kad ji graži kaip modelis, pearl yra natūralus, tu mano klientas, aš nerasite problemų, kad jūs nepatenkintas, todėl aš tikiuosi, jūs galite tai suprasti!Tačiau bet kuriuo atveju, nereikia pirkti, tai nuoširdžiai, prašome apeiti ją.Aš tikiuosi, jūs suprantate.

Mes laivas adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.

Pristatymo informacija

Užsakymas bus tvarkomi greitai ir išsiunčiamos per 2 darbo dienas po visiško apmokėjimo gavimo.

Mes laivas visame pasaulyje pagal Ekonomikos Oro paštu.Paprastai, ji turėtų transporto 13-28 darbo dienomis (15-36 dienos yra šeštadienis&sekmadienį), kai mes išsiųsti paketą.

Pardavimo sąlygos

Labai nedaug paketų, gal trūksta dėl oversea transporto.Grąžinti visą iš karto, jei prekės pasiklysti.

Geriausios kainos didmeninė, prašome susisiekti su mumis per "eBay" pranešimo, išsami informacija.

Grąžinimo Politika

Mes priimame pakeisti/grąžinimo jokios priežasties.Prašome susisiekti su mumis prieš grąžindamas prekę.

Pakeisti/Grąžinamosios išmokos bus padaryta gavus grąžinamas daiktas.

Apie mus

Atsiliepimų yra labai vertinami.Jei turite kokių nors problemų, apie mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis.Mes stengiamės ją išspręsti: 100% komunikacijos, 100% keistis, 100% išsiųsti arba 100% grąžinimo už jus.MUMS NEPATINKA TAS, KURIS PALIKTI NEIGIAMŲ ATSILIEPIMŲ, BE BENDRAVIMO SU MUMIS.Laimingas komunikacijos, laimingas pirkinių patirties!Prašome pasitiki mumis!Mes padarysime taip, kaip mes žadėjome jums.

Susisiekite su mumis

Prašome susisiekti su mumis jaustis laisvai.Visus laiškus bus atsakyta per 2 darbo dienas.

Jei turite bet kokių klausimų dėl sandorių, prieš paliekant visus atsiliepimus, prašome susisiekti su mumis ir mes suteiksime jums geriausias sprendimas.

Prieš susisiekite su mumis, pirkėjas, kuris paliko Neigiamas/Neutralus atsiliepimus ar atidaryta byla nebus leista padaryti tvarką, paremtą sistemą, nustatymas.

Mūsų tikslas-teikti Aukščiausio Lygio Klientų Aptarnavimas, prašome padėti "palikti Teigiamų Atsiliepimų" ir "5 Puikus Žvaigždžių" už mus.

Metalų Tipas Vario
Lytis MOTERIS

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai