Nauja Reduced price!
Baltas Daugiaspalvis Kalifornijos Virtuvės Užuolaidos Aukštų Pastatų Siluetai Miesto San Franciskas Pirkinių Maišeliai Langų Užuolaidos

Baltas Daugiaspalvis Kalifornijos Virtuvės Užuolaidos Aukštų Pastatų Siluetai Miesto San Franciskas Pirkinių Maišeliai Langų Užuolaidos

€10.67

-16%

€12.71

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: calla pirkinių krepšys, vilnos pirkinių krepšys, vication pirkinių krepšys, loft baltos užuolaidos, kvadratinės baltos užuolaidos, nuolaida baltos užuolaidos, slyvų baltos užuolaidos, balck pirkinių krepšys, spurgos pirkinių krepšys, baltos užuolaidos tull.

Kviečiame apsilankyti mano parduotuvėje : 5628125 Medžiaga:100% ekologiška Poliesterio pluošto Spalva: Kaip nuotraukoje Dydis:(WidthxHeight)

Pasirinktinis Dydis:Susisiekite su Pardavėju Prieš Užsakymus Patarimai: tinkamai pilnatvę, plokštės turėtų priemonę 2-3 kartus pločio, jūsų vonios kambarys Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl ( 1-3cm ) hemming.Visi daiktai yra realūs fotografavimo.Tačiau skirtingų monitorių ir kitą ryškumą gali sukelti spalvos, šiek tiek skirtis.

Apie Laivybos

1. Mes atsiųsime elementus per 1-5 dienas (darbo dienas, o ne poilsio sezono), kai mokėjimo yra comfirmed pagal platfrom( Tai užsakymą produktas, todėl, kad negali būti atšaukti, po 2 dienų).

2. Kartais, mes neturime sekti jūsų pasirinktą laivybos būdas, nes mes pasirinkti efektyviausias laivybos kelią jums.Leiskite jums gauti produkto greičiau.

3. Jei negavote jūsų siunta per numatomą laikotarpį, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

4.Prašome don ' t open ginčų, be jokių ryšių , tai nesąžiningas pardavėjas .Mes padėsime jums išspręsti problemas .

Po Pardavimo Paslaugos

1. Jei produktas yra ne taip, aprašymas ar skaldytų dėl tranzito,prašome atsiųsti mums nuotrauką,mes bus padaryti, grąžinti visą arba siųsti naują produktą jums.

2. Jei sklypas nėra arba kai kurių produktų trūksta ,prašome susisiekti ir siųskite mums nuotraukas, mes išsiųsti prarastą krovinį /siuntinį į jums ar visiškai grąžinti pinigus.

Tipas Užuolaidų
Technics Audiniai
Diegimo Tipas Lubų Įrengimas
Pritaikyti taip
Apdorojimo Reikmenys Kaina Atmesti
Vieta Langas
Atidarymo ir Uždarymo Metodas Kairės ir Dešinės Biparting Atvira
Modelis Verpalai Dažyti
Formatas Virvė
Funkcijos 3 Vien Užuolaidos
Naudoti Buveinė
medžiaga 100% Poliesteris
Taikoma Langų Tipas Prancūzijos Langą
Funkcijos 1 Virtuvės Užuolaidos
Stilius Modernus
Useage Dekoras
Funkcija Translucidus (Spalvinimas Norma 1% -40%)
Modelio Tipas Scenic
Dropshipping taip
Funkcijos 2 Lango Užuolaidėlė Kambarį
Nemokamas Pristatymas taip

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai