Nauja Reduced price!
Metalo Cinko Lydinys Rodis Tonas Rausvos Spalvos, Kalnų Krištolas Širdis Mokytojas Papuošalai Karoliai

Metalo Cinko Lydinys Rodis Tonas Rausvos Spalvos, Kalnų Krištolas Širdis Mokytojas Papuošalai Karoliai

€5.50

-35%

€8.47

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: rožinė safyro širdies karoliai, aukso kalnų krištolas meilė širdies karoliai, kvarco akmens rožinė širdies karoliai, kalnų krištolas širdies šeimos karoliai, vandenyno širdies kalnų krištolas karoliai, rausvos spalvos, kalnų krištolas karoliai oda, rausvos spalvos, kalnų krištolas stambusis karoliai, juoda kalnų krištolas širdies karoliai, kalnų krištolas grandinės karoliai širdies, rose aukso rožinė širdies karoliai.

Pardavimo Punktas : Rodis Tonas White Crystal Širdis Mokytojas, Pakabučiai, Karoliai

Mados arba Bauda :Mada

Tinkinti : Priimtiną Mokėjimo Būdus :

Tiesiog yra įsitikinę, kad mokėti mums per www.butautu.lt sąlyginio Deponavimo per visa , MasterCard , QIWI , "Western Union", ir Banko Pervedimai .Jūsų apmokėjimas yra tik išleistas į jav po to, kai jūs patvirtinate, gavo prekes.

Pakavimo Duomenys:

Kiekvienas gabalas yra packeged pagal OPP maišelį, ir kas, kad yra siunčiami naudojant Burbulas voką arba daugiasluoksnio kartono dėžutėje .Ji apsaugo daiktus nuo žalingų tranzitu, kai jis pasiekia kiekvieną klientams.Siuntimo Informacija:

Atsiliepimai:

Sveiki, draugas!Jei jus tenkina prekių ir mūsų paslaugos,Prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždėmis .

Jei turite kelis klausimus apie prekes ,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, siekiant padėti jums išspręsti tai,kol jūs įsitikinkite, kad suteikti mums neigiamų atsiliepimų.Ačiū.

Apie mus:

Esame tiesioginiai gamyklos YIWU Kinijoje ,žinomas kaip prekių rojus pirkėjai ,mūsų bendrovė yra profesija gamintojo labiausiai madingi aksesuarai ir papuošalai.

Šiuo metu ,laikantis verslo filosofija "klientas pirmą ,žengti į priekį" ir principo klientų pirma ,savo klientams galime pasiūlyti kokybiškas paslaugas .Aukščiausios kokybės ir priimtinos kainos gali mūsų pagrindinių privalumų ,kad mūsų produktų konkurencingumą tarptautinėje rinkoje .Produktas Procesas

Inventorius

Bauda ar Mados Mados
Modelio Numeris N101631
Elemento Tipas Karoliai
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės
medžiaga LYDINYS
Pritaikyti Priimtina
Karoliai Tipas Kaklo Pakabukas
Oem & Odm taip
Formos\modelis Širdį
Pakabukas Dydis Apie 1.5-2.5
Suderinamumas Viskas Suderinama
Stilius Atsitiktinis/Sportišką
Kilmės vieta Yiwu Zhejiang, Kinija (Žemyninė)
Metalų Tipas cinko Lydinys
Lytis Unisex
Funkcija Pranešimo Priminimas
Pagrindinis Akmuo kristalų/kalnų krištolas
Proga Jubiliejus

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai