Nauja Reduced price!
Gražus Vieno Mygtuko Groomsmen Piko Atvartas Jaunikis Tuxedos Vyrų Kostiumai, Vestuvių/Prom Geriausią Vyro Švarkas ( Striukė+Kelnės+Kaklaraištis+Liemene) 967

Gražus Vieno Mygtuko Groomsmen Piko Atvartas Jaunikis Tuxedos Vyrų Kostiumai, Vestuvių/Prom Geriausią Vyro Švarkas ( Striukė+Kelnės+Kaklaraištis+Liemene) 967

€54.68

-25%

€72.91

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: moterų kostiumas striukės, kvadratinių vyras kostiumo striukės, vyrai atvartas kostiumas striukės, baltas kostiumas striukės, lanvin kostiumas striukės, vasarą kostiumo striukės, kūdikių berniukų kostiumas striukės, neįtikėtinas kostiumas striukės, kostiumas, švarkeliai atsitiktinis, kostiumas moterims tomboys striukės.

Spalva ir Dydis ir Stilius :pagal Užsakymą Visi Tinka, galima pagal užsakymą pagaminti adlut ir berniukas dydis

galėsite išmatuoti savo matavimus ir pasirinkti spalva (numatytasis kaip nuotraukoje ),ir rašyti juos į pastabą, kad arba jūs galite spustelėti Pranešimą Pardavėjas ,tada siųsti visus matavimus, ir spalva man arba spustelėkite interneto pokalbių su manimi, kai jums užsisakyti kostiumą.

šis kostiumas yra: J acket+Kelnės +Liemenė+Kaklaraištis(arba Laivapriekio Kaklaraištis) + Nosinė

(Pastaba: kaklaraištis ar peteliškė kaip numatytąjį paveikslėlį , ir tik vientisos spalvos , todėl kai kurie kaklaraištį ar peteliškę gali ne 100% pačią nuotrauką.prašome suprasti. )

Prekės Pavadinimas yfwlzhs
medžiaga Medvilnės
Priekiniai Stilius Butas
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Drabužių Ilgis Reguliariai
Elemento Tipas kostiumai.
Tinka Tipas Liesas
Lytis VYRAI
Stilius Oficialus
Ziajać Uždarymo Tipas Mygtukas Skristi

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai