Nauja Reduced price!
4pcs Kalėdų Elementai, Sienos Lipdukas Dvipusis Elektrostatinės Raštuotas Kalėdos Namų Dekoro GDeals

4pcs Kalėdų Elementai, Sienos Lipdukas Dvipusis Elektrostatinės Raštuotas Kalėdos Namų Dekoro GDeals

€6.86

-21%

€8.79

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: kontrolės remot, 433 mhz komandą, 433 mhz nuotolinio klonas, 2262 nuotolinio, 433mhz klonas, remot, 433 MHz, ir nuotolinio valdymo extender kartotuvų, ir siųstuvas-imtuvas, išplėsti ir.

4pcs Kalėdų Elementai, Sienos Lipdukas Dvipusis Elektrostatinės Raštuotas Kalėdos Namų Dekoro GDeals 1 Pastaba:Mes išlaikyti savo privatumą saugu ir nebus atskleisti jokios asmeninės informacijos.

2:Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Mūsų po pardavimo komandos bus suteikti jums puikus sprendimas pirmą kartą.Prekės Specifikacija:

Savybės:

Ultra-storio skaidrios PVC plėvelės, kuris gali būti įterptas sunkus, draugiškų aplinkai ir vandeniui

GERAS DIZAINAS - Šie Lipdukai yra užpildytas su Kalėdų Dizaino elementai, tinka sukurti žiemos stebuklų.

Lengva Naudoti: toks nuimamas snaigės dangteliai yra naudojami be klijų, švaraus lygaus paviršiaus, pavyzdžiui, stiklo, veidrodis, stiklas, stiklo audros durų ir šaldytuvas.

Platus Panaudojimas: Šių Linksmų Kalėdų lipdukai tinka Kalėdų vakarėlį, šventės puošybą.Jie taip pat yra įdomus dovanas savo šeimai ir draugams.

Padėti pridėti daugiau Kalėdų aplinkoje.

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas

Aprašymas:

Kategorija: Sieninis

Modelis: Animacinių Filmų/Anime

Medžiaga:PVC

Komplektą Sudaro:

4X Sienų Lipdukai

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Modelio Numeris Sienų Lipdukai
Prekės Pavadinimas FangNymph
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai