Nauja Reduced price!
Atitinkama Raide Žaidimas Vaikų Švietimo Žaislai, Kelionės Abėcėlė Rašybos Žodžių Mokytis anglų Tėvų-vaikų Interaktyvūs Žaislai Naujas

Atitinkama Raide Žaidimas Vaikų Švietimo Žaislai, Kelionės Abėcėlė Rašybos Žodžių Mokytis anglų Tėvų-vaikų Interaktyvūs Žaislai Naujas

€12.40

-54%

€27.55

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: "bluetooth" žiedas, skaitmenų žiedas, minkštųjų magnetinių abėcėlės raides, abc abėcėlė, kalbame magnetinio abėcėlės raides, magija rungtynės, sudėtingos medinės dėlionės, anglų kalbos žodis, magija medinės dėlionės, daug medinė dėlionė.

Aprašymai:

1. Atitinkama Raide žaidimas: Šis Žaidimas yra mokymosi žaidimas ikimokyklinio amžiaus.Jūsų vaikai gali nustatyti daiktų, remiantis nuotraukų, arba išdėstyti atitinkamų žodžių ir naudoti raidė blokai.Spalva nuotraukas didinti vaikų susidomėjimą mokymusi, ir naudoti blokai rašybos žodžių lanksčiai, siekiant gerinti vaikų atmintį.

2. Pilna Priedai: 1 žaidimas, padėklų, 8 raidė blokai, 30 picture kortelės, dovanų pakavimas.

3. Švietimo Žaislai: Tai atitinkama raide žaidimas gali įkvėpti vaikų mąstymą, ir nustatyti mąstymo pažinimo sistema mokymosi nuotraukų ir žodžių.Ji gali pagerinti žodis pripažinimo galimybes, plėsti žodyną, ir pateikti mokyklinio amžiaus vaikų, turinčių reikiamas pasirengimas mokyklai.

4. Sužinokite, o Smagiai: Naudoti laiško blokai atitiktų žodžius lanksčiai.Vadovas vaikai ir rašybos žodžių savarankiškai.Užsirašykite raidžių rašybos žodžių, lanksčiai ir įkvėpti vaikus pagalvoti apie bet kokį žodį.Per ypatingas ir įdomus ikimokyklinio ugdymo metodai, jūsų vaikai gaus daug įdomus ir daug sužinoti.

5. Bendravimo Malonumo: puzzle žaidimas gali stiprumo ryšys tarp tėvų ir vaikų.Vaikai taip pat gali žaisti su draugais, ugdyti jų asmenybių bendravimą ir sąveiką, tobulinti jų socialinius įgūdžius ir mokytis, padėti vieni kitiems.

Savybės:

Šios dėlionės žaidimai yra paprasta naudoti ir gera protiniam vystymuisi, vaikai.

Vaikams nuo 1-3 gali pirmą nuotrauką naudoti kortelę identifikuoti objektus ir vardai.

Vaikams nuo 4 iki 8 gali naudoti rašto blokų su nuotrauka korteles, kai žaisti atsitiktinis žaidimus, mokytis raidžių derinius ir atminkite, žodžiai.Mokytis ir smagiai, padeda sustiprinti vaiko norą mokytis.

Tegul jūsų vaikas turi tam tikrą žodyną, prieš einant į mokyklą, kuri yra labai naudinga vaiko gyvenimą.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: mediena

Gaminio dydis: apie 130*150*22mm/5.12*5.91*0.87 į

Pakuotės dydis: apie 220*155*60mm/8.66*6.10*2.36 į

Tinkamas amžius: nuo 2 metų

Pakavimo Sąrašas:

1 x Žaidimo Padėklas

8 x Raidė Blokuoti

30 x Picture Card"

Temos Profesijos
Amžius 14 Metų, & Iki
Įspėjimas no
Drop laivyba/ Didmeninės parama
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Dėlionės kortele

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai