Nauja Reduced price!
Žirafa Pliušinis Žaislas Įdaryti Modeliavimas Gyvūnų Lėlės ir Pagalvės prieš Miegą Pal žaidimų Kambarys Dekoro Vaikų Playset J8

Žirafa Pliušinis Žaislas Įdaryti Modeliavimas Gyvūnų Lėlės ir Pagalvės prieš Miegą Pal žaidimų Kambarys Dekoro Vaikų Playset J8

€7.32

-49%

€14.63

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: gentis dekoratyvinės pagalvės, namas playset, playset žaislas, kailis dekoratyvinis pagalvės, išgalvotas dekoratyvinės pagalvės, meno dekoratyvinės pagalvės, playset vaikams, lėlės playset, paveikslas playset, kūrybos dekoratyvinės pagalvės.

Žirafa Pliušinis Žaislas Įdaryti Modeliavimas Gyvūnų Lėlės ir Pagalvės prieš Miegą Pal žaidimų Kambarys Dekoro Vaikų Playset J8 Aprašymas:

Savybės:

1. Pagamintas Minkštas Džiugu Įdomus: Tai pliušinis naujovė pagalvę daro naptime įdomus vaikams.Tai taip pat meno būdas leidžia vaikams mokytis ir atpažinti vienas tarp daugelio sausumos gyvūnų.

2. Prideda Spalvų ir Žaismingumo į Savo Interjeru: Puikiai tinka berniukų ir mergaičių miegamieji, iš bendrabučio kambarius ir net galinės sėdynės kelionės komfortą.

3. Puikus Dovanos : Kad super įdomus pateikti gimtadienius, kūdikių dušai, Kalėdas ir kitas šventes.

4. Saugus ir Patvarus: Žirafa Pliušinis Žaislas saugiai siuvami iš aukščiausios kokybės audiniai ir alsuoja PP pildymo.Savo kieto plastiko akys yra taip pat pagaminti iš saugių medžiagų.

5. Puikus in-lova skaitymo ir TV watchin.Naudoti kaip sustiprinti, sofa-lova, pagalve, nugaros ir galvos pagalvę.

Specifikacija:

Medžiaga: Pliušas

Įdarui: PP Medvilnės

Dydis: 35cm, 45cm

Skelbimas:

1.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos spalvos.

2.Prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

1 x Žaislas

Dalis Įstaiga
Modelio Numeris 263778
medžiaga Kita
Formos Kita
Naudoti Įstaiga
Modelio Tipas Gyvūnų
Funkcija TERAPIJA

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai