Nauja Reduced price!
Piktais Žodžiais Vaikelis Siena Lipdukas Mergaičių Miegamojo Sienos Decroation Ir Sunku Ji Gali Būti, Bet Mažai, Ji Yra Firece Sienų Lipdukai M430

Piktais Žodžiais Vaikelis Siena Lipdukas Mergaičių Miegamojo Sienos Decroation Ir Sunku Ji Gali Būti, Bet Mažai, Ji Yra Firece Sienų Lipdukai M430

€3.31

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: dvd automobilio " lada largus, unscenyed molio muilas, blizga suknelė 9 metų, kojinės hippo embroid, garso juostų 200 w, motorola g 5g telefono, metalo tamplierius kardas, moterų f batai, sienos šviesos neonas led.

Dydis:

S: 42X17CM

M: 57X23CM

L: 84X35CM

XL: 101X42CM

XXL: 137X57CM

Teikiame tik Lipdukas, jokių Kilimų arba Fono siūlomi !!!

Customed Pavadinimas : Jūs galite atkreipti dėmesį į pavadinimą ir spalvų metu jūs patvirtinate užsakymą , arba siųsti mums pranešimą po to, kai jūs mokate .

jeigu tu negali mums pasakyti, ką nors, mes tiesiog siųsti jums pats kaip

nuotrauka

Spalvos: Visi Mes turime 40 spalvų ,Bet mes ne pasiūlyti tiek daug spalvų variantų, produkto įvaizdį, jei norite, kad kita spalva, kuri ne

būti parodė ne produktas, spalvų variantai, prašome clik "Kitos Spalvos

Pasirinkti" ir nurodykite spalvų palikdami mums pranešimą arba susisiekite su mumis.Jei mes ne gauti bet kokį pranešimą iš jūsų, mes tiesiog custom spalva pat, kaip pictire defaultly!

Ir spalva ta nuotrauka parodė, gal littele skiriasi su nekilnojamojo spalvų lipdukai,tai yra normalu, ir jis nebus didelis skirtumas,tik šiek tiek gal,prašome jį suprasti,labai jums ačiū!

Medžiagos ir Kokybės: : Aplinkai nekenksmingų klijų + Vinly Lipdukas + Pvc transformuoti plėvelės, 100% naujas prekės ženklas ir aukštos kokybės vandeniui

Įpakavimas : Siena lipdukas x1,Pervedimai kino x1,x1 Specifikacijos

Siūloma Vieta: Svetainės, Bendrabučio, Žaidimų Kambarys, Miegamasis, vaikų Darželio Patalpos, Bendrovė, Biuro, Vaikų Kambario,ebs.

Privalumai & Atsargumo Priemonių :

1.Lipdukai gali būti taikomas bet švaraus, lygaus ir plokščio paviršiaus. 2.Dydis, kaip parodyta paveikslėlyje gali neatitikti realaus dydžio.Tai tik rodo tikslu. 3.Mes priimame užsakymą užsakymus.Prašome susisiekti su mumis su savo idėjomis ir mes padarysime viską, kad custom juos. 4.Lipdukai gali būti lengvai pašalinti nepažeidus sienos.bet ne pakartotinai naudoti, kai taikoma.

Kai Q&A :

Q: aš vis dar gauti savo prekes,tai kodėl?

A: Hello dear, somtimes pristatymas gali būti lėtesnis, nei įprasta, už mus, yra daug priežasčių, kad mes negalime kontroliuoti.Prašome patikrinti, ar jūsų adresas atsargiai, prieš patvirtinti savo užsakymą, ir laukti, paciently už savo prekes.Jei jūs negalite gauti paketinių,prašome susisiekti su mumis ,mes stengiamės suteikti sprendimai jums.

Q: prekes gavau yra negerai, tai ne mano norėjau

A: Gerbiamieji, mes labai atsiprašome už jus nepatenkinti.Mes stengsimės kompensuoti jums,prašome susisiekti su mumis ir pateikti mums galimybę rasti sprendimą už jus prieš atidaryti diapute.Būsime dėkingi už jūsų supratimą.Q: aš noriu individualų pavadinimą.Prašome susisiekti su mumis ir papasakokite daugiau informacijos apie tai, ką norite užsakymą.Mes labai kviečiame savo užsakymą užsakymus.Q: aš negaliu klijuoti jį į mano siena, tai yra blogai, lipdukai.A: Mes turime vaizdo parodė, kaip naudoti mūsų lipdukai ant produkto vaizdą, prašome jį žiūrėti prieš klijuoti lipdukus.Ir prašome atidžiai patikrinkite yra dulkių arba vietoje jūsų wal ir padaryti jūsų sienos švarios beefore laikysitės mūsų lipdukai.Arba prašome kreiptis į mus pagalbos.

Temos Modelis
Prekės Pavadinimas JOYRESIDE
Specifikacija Single-piece Package
Drop-pristatymas Priimti
Scenarijus SIENOS
Modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
Naudoti Bet sklandžiai vieta
Stilius Modernus
Savybės Atsparus Vandeniui , Išimamą
Spalva 40 spalvas galima pasirinkti
Klasifikacija Už Sienos
Modelio Numeris M430
medžiaga Vinilo PVC

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai