Nauja Reduced price!
AN Galaxy Žiūrėti 3 41mm/Vivoactive 3 Juosta 20mm natūralios Odos Pakeitimo Rankogaliai Garmin Venu/ Vivomove HR

AN Galaxy Žiūrėti 3 41mm/Vivoactive 3 Juosta 20mm natūralios Odos Pakeitimo Rankogaliai Garmin Venu/ Vivomove HR

€11.29

-18%

€13.77

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: dirželis žiūrėti, 245 garmin, dirželis vivoactive 4, grupė žiūrėti, 46mm dirželis, žiūrėti juosta 20mm 10mm, žiūrėti juosta 20mm u, garmin dirželis, žiūrėti juosta 20mm dw, galaxi žiūrėti 3.

Aprašymas

ANBEST Galaxy Žiūrėti 3 41mm/Vivoactive 3 Juosta 20mm natūralios Odos Pakeitimo Rankogaliai Garmin Venu/ Vivomove HR

Suderinami Modeliai:

20mm natūralios Odos Žiūrėti Juosta Specialusis supaprastintas dizainas užtikrina didesnį patogumą dėvėti 100%; Suderinamas su "Samsung" Žiūrėti Aktyvus (40mm), Active2 (40mm), Active2 (44mm), "Samsung" Galaxy Watch "(42mm), "Samsung" Pavara, Sportas ir kiti panašūs laikrodžiai su 20mm ausies pabaigos.

Diamond Jewery Dizainas:

Ryšys ir užsegimas yra kartu su sparkle deimantų.Elegantiškas ir prabangus deimantų suteikti savo žiūrėti, prašmatnus ir bling stiliaus.

Aukštos Kokybės Medžiaga:

Top grūdų oda yra švelni ant riešo išvengti nemalonios trinties taškų; nustatyti, su kristalų, cirkonio, kad sparkle, kad jūsų watch puikus bet kuriuo progoms.

Reguliuojamas Dydis:

Specialių skirtas Samsung galaxy Žiūrėti 42mm/galaxy aktyvus/garmin vivoactive 3/garmin forerunner 645/245. Tinka 6.49"-8.26" riešą.Tinka moterų, vyrų, berniukų ir mergaičių, sporto, verslo, kasdienio gyvenimo, šalis ir t.t.

Nuoširdžiai Paslaugos:

Tai, ką galime pažadėti, mūsų klientams, kad mes teikti geresnės kokybės produktus bei paslaugas klientams.Bet problema su prekės gausite ar bet kokią nuomonę, prašome ne hesistate susisiekti su mumis, rasime geriausią sprendimą, išspręsti.

PASTABA: Ši nuoroda yra TIK pakeisti dirželį.NE, įskaitant smart žiūrėti ar bet reikmenys paveikslėlyje.

Produkto Rodyti

Siuntos 1. Užsakymai bus išsiųsti per 1-3 darbo dienas po to, gavus mokėjimą. 2. Tai užtruks ilgai atvykti su oro paštas.Jei nenorite laukti taip ilgai, pls pasirinkti Express " Standarto. 3. Mes tik atlikite savo adresą ir pirkėjo vardą, išvardytos SĄLYGINIO mokėjimo už vežimą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.Mokėjimo Garantijos 1. Dėl neteisingai parduotus daiktus, prašome susisiekti su mumis.Mes jums išsiųsti jums tinkamą arba grąžinti jums.Prašome don ' t open ginčą komunikacijos, mes esame tikri, kad išspręstumėte problemą už jus. 2. Mes suteikiame 12 mėnesių garantiją, kiekviena prekė būtų nuostabu.Q&A 1. Ar pasaulio nemokamas pristatymas ar ne ?Atsakymas :Tai nėra pasaulio nemokamas pristatymas .dėl Išreikšti bendrovės skirtingų mokestis standartinis skirtingose šalyse, todėl mes tiesiog būtų dalis šalies nemokamas pristatymas. 2.Kodėl aš turiu mokėti atokioje vietovėje mokesčius ?Atsakymas : Dėl Express company (DHL, www.butautu.lt Standartinis Pristatymas,ePacket , Kinija Paštu Oro ir kt.) atskiria skirtingas sritis kaip nuotolinio valdymo sritį pagal savo standartą.taigi mes nežinome, ar jūsų adresas yra atokioje vietovėje, prieš kurią mes gauname savo adreso informaciją .taigi, jei jūsų adresas yra atokioje vietovėje , reikia mokėti atokioje vietovėje mokesčiai . 3.Kodėl mano, kad visada neturi išsamios stebėjimo informaciją ?Atsakymas: po to, kai jūs baigsite mokėjimo , mes turime 1-3 dienas rankena užsakymą ,tada siųsti Express " kompanija .Express įmonė turi patikrinti ir įrašus ,tada organizuoti pristatymo .kaip įprasta, ji turi 3-5 dienas atnaujinimas pirmiausia stebėjimo informaciją .jei nėra informacijos per 7-10 dienų.Prašome susisiekti su pirkėju valdymo įmonės. 4.Kodėl aš turiu mokėti mokesčius, mūsų vietos Express arba vietos papročius ?Atsakymas : jei jūsų vietos Express įmonė atsakinga už savo pinigus ,paklauskite jų, kodėl apmokestinimo mokestis .ir už ką ?labai svarbu, kad pirkėjas.Apie muitinės apmokestinimo mokestis.Ne kūno galite kontroliuoti , kas šalies muitinės turi skirtingas Importo ir eksporto muitų tarifų sistemos. 5.Kiek dienų aš gausiu paketą ?Atsakymas : paprastai , po update pirmosios sekimo informaciją, ji turi 30-60 dienų Atsiliepimai ir Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant savo atsiliepimą.mes jums siūlome patenkintas sprendimas.

DYDIS 22mm
Grupė Medžiagos Tipas Oda
Juostos Ilgis Kita
Spalvos Raudona,Juoda,Rožinė,Žalia,Tamsiai Mėlyna,Šviesiai Mėlyna
medžiaga Oda
Kilmės KN(Kilmės)
Capatible Modelis Galaxy Žiūrėti 3", " Garmin Vivoactive 3
Užsegimas Tipas Metalo
Modelio Numeris SXBSPD
Prekės Pavadinimas ANBEST
Jungtis Be Jungtis
Elemento Tipas Watchbands
punktas Odinės Juostos Galaxy Žiūrėti 3
Pakuotė Maišelis
Ilgis diapazonas 165mm-210mm
Stilius Mados
Sąlyga Naujoji be žymės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai