Nauja Reduced price!
Nemokamas pristatymas >>>>noble jewelry Informacijos apie pora 15-20 mm gamtos Australijos, pietų jūros balti auskarai

Nemokamas pristatymas >>>>noble jewelry Informacijos apie pora 15-20 mm gamtos Australijos, pietų jūros balti auskarai

€54.39

-35%

€83.68

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: grynas gėlo vandens perlai, natūralių perlų gėlo vandens, gamtos ilgai gėlavandenių perlų, gamtos tiesiai gėlavandenių perlų, gėlavandenių perlų, natūralių didelis, gamtos didelis gėlo vandens perlų, natūralūs gėlavandenių perlų skylę, natūralių spalvų, gėlo vandens perlai, gamtos kultūringas gėlavandenių perlų, smulkūs gėlo vandens perlai.

Funkcija Duomenys: jokių papuošalų dėžutė

Jei jūsų vietos paprotys yra įkrovimo jums mokesčių arba importo muitai, mums gaila, kad tai negali būti dalis mūsų atsakomybė.Jūs galėtų patikrinti su savo vietos postas, norėdami pamatyti papildomų išlaidų, prieš jums pasiūlymą.

Prašome atkreipti dėmesį, kad laivybos ir tvarkymo mokestis KIEKVIENAS elementas yra skaičiuojami atskirai, tai reiškia, kad jūs taip pat turite mokėti už laivybos ir tvarkymo mokestis KIEKVIENAM prekės, net ir jūs turite sujungti pirkimas, tai yra, matyt, todėl, pašto mokestis yra tiesiogiai proporcingas svoris viso paketo.

Paslauga

Jei gavote elementus, yra patenkinti.Prašome duoti man 5 Atsiliepimą ,Jei jūs gaunate daiktų jaučiasi nepatenkinti arba skaldytų.Prašome don ' t make neigiamą arba neutralų atsiliepimą apie mane.rašykite man pasakyti .Bendrauti pirma ir tada vertinti , mes išspręsti laiku .

Nes specifika internetu, jis negali to matyti, kad materialus objektas sukelia daug nepatogumų, klausia pirkėjų turėti jokios abejonės, bendrauti su mumis pirmą, prieš vertinant, mes išspręsti artimųjų jums metu, jei turite kokių nors kitų problemų, jums laimingas prekybos nuotaika.

♥♥♥♥♥♥Dar kartą, ačiū jums, ir tikimės, kad jums patiks apsipirkti pas mus!Puiki diena!♥♥♥♥♥

Lytis MOTERIS
Elemento Tipas Auskarai
Stilius Madinga
Bauda ar Mados Mados
Formos\modelis Vandens Lašas
Prekės Pavadinimas JINHONGBO
Modelio Numeris mm
Auskarai Tipas Stud Auskarai
Metalų Tipas cinko Lydinys
Atgal Rasti Push-atgal
medžiaga Pearl
Pearl Tipas Gėlavandeniai Perlai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai