Nauja Reduced price!
1PCS Kalėdų Sienų Lipdukai Santa Claus Langą Lipdukai

1PCS Kalėdų Sienų Lipdukai Santa Claus Langą Lipdukai "PASIDARYK pats" Mielas PVC Lipdukas Naujųjų Metų Šaliai Parduotuvė Namų Dekoras 02

€4.26

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: eva santa claus, medžio santa claus, tvarkyti santa claus, vadovai santa claus, kepurės santa claus, senoviniai kalėdų senelis, žymos santa claus, žalia santa claus, "lego" santa claus, juoda santa claus.

Savybės:

1.Mūsų Kalėdų langą tvirtai laikosi yra pagaminti iš aukštos kokybės statinės, iš PVC medžiagos, atsparus vandeniui, ne toksinių ir aplinkos apsaugos, saugaus vaikams.

2.Puiki Kalėdinė Lango Dekoracijos.Šių Kalėdų lipdukai gali būti naudojami langai, stiklo durys, veidrodžiai, arba bet kokio kito lygaus paviršiaus.Jie bus puikus Kalėdų dekoro jūsų namuose, biure, baras, klasėje ir iš bet kur.

3.Spalvingas lipdukas būti sniego, Kalėdų Senelio elnių dovanų automobilis, kuris puikiai tinka jūsų Kalėdų sienos ar lango apdaila.

Aprašymas:

Produktai tinka tik sklandžiai žiniasklaidos priemonės, pavyzdžiui, metalo,stiklo,medinės durys, dulkių sienos, netinka per daug dulkių arba nelygaus paviršiaus sienos.

Techniniai duomenys:

Dydis: 35*50*2cm

Svoris: 100g

Medžiaga: PVC

Pakuotė:

1x lipdukas

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Tipas 1 kalėdų langų dekoracijos
Tipas 2 Kalėdų lango lipdukas
Modelio Numeris Kalėdų Langą Tvirtai Laikosi
medžiaga PVC
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai