Nauja Reduced price!
1* Naudingos Bambuko Visos Puodą Bagažinės Dangtis Dangčio Poilsio Stovėti Šaukštas Paramos Laikiklio Stovas

1* Naudingos Bambuko Visos Puodą Bagažinės Dangtis Dangčio Poilsio Stovėti Šaukštas Paramos Laikiklio Stovas

€9.60

-30%

€13.72

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: bambuko bento dėžutė, suaugusiųjų bento dėžutė, šaukštas stendas, peiliai nutekėjimo, bambuko dantų šepetėlis, lauke sriuba, Kūdikių Bambuko Plokštė, bagažinės dangčio, visos puodą stovo, folija peilis.

(1)ekologiška MEDŽIAGA: Pagaminti iš aukščiausios kokybės bambuko, maisto klasės, saugus, ne toksiškas, ne-alerginių ir antikorozinės, kietos ir ilgaamžės, ne lengvai deformuojasi.

(2)NUSAUSINTI PLOKŠTELĖS DIZAINAS: Suprojektuoti su nutekėjimo dėklas, lengvai išdžiūti jūsų dangteliai, šaukštai, šļakstēties ir kitų valgių gaminimo indai, ir išlaikyti savo prekystalius ir stovetops švarus ir tvarkingas.

(3)SULANKSTOMAS IR VIETOS TAUPYMAS: dangteliai turėtojas yra sulankstomas, lengvai saugojimo, tiesiog sulenkite jį, kai nėra naudojami, siekiant sutaupyti vietos jūsų stovetops.

(4)MULTI-PURPOSE: Ne tik puikus pateikimas puodą dangtelių ir šaukštų, bet taip pat geras kapojimo lentos ir kiti stalo įrankiai, idealus pagalbininkas virėja ar virtuvės mylėtojas.

(5)plauti INDAPLOVĖJE: Lengva ir patogu valyti, tiesiog nuplaukite jį švariu tekančiu vandeniu, ir sausas su virtuvės rankšluosčiu.

Bambuko puodą dangčiu turėtojas yra geriausias pasirinkimas, siekiant išlaikyti savo counter-švari ir tvarkinga, ir kad jūsų namai būtų pilni pobūdžio.

Medžiaga: Bambukas

Spalva: mediena spalva

Svoris: 312.0 g

Dydis: Ilgis 17*Plotis 13.5*Aukštis 14cm

Puodą Dangčiu Rack*1

1.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, tikrąjį dydį, gali būti šiek tiek skirtingi.

2.Primename, kad dėl šviesos efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.

Naudoti Kita
medžiaga Mediena
Funkcija Eco-Friendly
Taikomas Vietos VIRTUVĖ
Diegimo Tipas Grindų Tipas
DYDIS M
Modelio Numeris HG26729A1
Klasifikacija Sulankstomas Stovas
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai