Nauja Reduced price!
Nemokamas pristatymas 20pcs APKT 150412 Zhuzhou įtvirtino karbido frezavimo lapelyje Karščiui atsparus lydinys

Nemokamas pristatymas 20pcs APKT 150412 Zhuzhou įtvirtino karbido frezavimo lapelyje Karščiui atsparus lydinys

€56.63

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: alt suknelė, rpmt 08t2, alt mados, C122, alt viršų, yt15, alt, rpmt1003 įterpti, įdėkite korloy rpmt, alt sijonas.

20pcs APKT 150412 Zhuzhou įtvirtino karbido frezavimo lapelyje Karščiui atsparus lydinys Prekės Nr.: APKT 150412 Apdirbti: už Karščiui atsparus lydinys

1. Ilgą naudojimo laiką ir stabilų veikimą. 2. Geros kokybės ir konkurencinga kaina.

PRODUKTO RODYTI:

Pastaba: 1. Jei norite pirkti dideliais kiekiais, kreipkitės į mus, ir tada mes citata jums geriausią kainą.

2. Jei nerandate to, tipo, jums reikia, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei turime sandėlyje.

Pirkėjo Mokėjimo Pranešimas:

Mes priimame sąlyginio DEPONAVIMO (Alipay), Paypal, Western Union, banko pavedimu.

Pristatymas:

1. Mes laivas visame pasaulyje, į jūsų duris.Mes nesame atsakingi už importo mokesčio (PVM) Custom.

2. Mūsų Tvarkant laikas, per 5 darbo dienas po jūsų apmokėjimo, sekimo numerį, bus teikiama per šį laiką.

3. Greitas Pristatymas, galime pristatyti savo paketą Express Mail Service ( EMS, DHL, UPS ir kt.), kuris trunka 5-10 darbo dienų beveik bet kurioje pasaulio šalyje.Jūs galite sekti.Paprastai sekimo numerį bus galima stebėti galės apie šias svetaines nuo 1 iki 2 dienų po to, kai mes išsiųsti prekes.

4. Mes nesame atsakingi už vėlavimą dėl vežėjo netinkamo tvarkymo, muitinės atidėti, arba bet kokių kitų aplinkybių, nepriklausančių nuo mūsų kontrolės.

5. Mes paprastai laivas prekes kaip DOVANĄ mažesnę vertę, siekiant išvengti pirkėjo mokesčių.Tačiau mokesčių yra deterdmined pagal pirkėjo užsakymą ne mums, skirtingose šalyse, skirtingų mokesčio tarifo, todėl, jei jokio mokesčio, tuomet pirkėjas turi imtis.

6. Jei dėl pirkėjo kokios priežasties, įskaitant "atsisako pasirašyti paketą" arba "atsisakyti mokėti mokesčių", arba "pirkėjas šalies posto priežastis", ir t.t., tai pirkėjas turi imtis visų prarasti.Mes-už atsakomybę, išlaikyti prekės kairėje kinijos sklandžiai, kai prekės išvežamos iš kinijos tada pirkėjas bus atsakingas už visą atsakomybę.

7. Galite nurodyti savo asmens reikalavimą, pvz., paketus, vertės deklaracija ir pan., ne alibaba ' s pranešimą, kai jūs pateikiate užsakymą.

8. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

Apie Garantija:

Galite būti tikri, pirkti iš jav.Mes turime specialią KU komanda tikrinti visus užsakymus prieš pristatymas iš mūsų klientams.Ir mes turime geriausia garantija, dauguma straipsnių.Jei yra keletas problemų, kad produktai neturi būti pažeistos žmogaus, bet gimtoji, galite siųsti juos atgal į mus per 7 dienas po to, kai jūs gaunate jį grąžinti, tokiu atveju, Grįžti laivyba turi būti apmoka Pirkėjas.

Atsiliepimai:

Jei turite kokių nors problemų su sandorio rezultatą ar produktą, nereikia reaguoti su neigiamų atsiliepimų, prieš susisiekite su mumis.Mes labai didžiuojamės, kad mūsų santykiai su klientais ir mūsų atsiliepimų, reitingų ir stengiasi išspręsti problemas.Mes siūlome pirkėją, kreipkitės į mus el. Paštu, kad gali būti ankstesnio pokalbio, jei pirkėjas turi klausimą apie prekę, todėl mes galime žinoti, kas daroma konkrečiai ir ją išspręsti greitai.

Kviečiame užsakymą iš jav!Jūs taip pat gali būti suinteresuoti toliau nurodytus daiktus:

Tiekimo Gebėjimas 100000pcs/mėn.
Modelio Numeris APKT 150412
Danga altın
PREK.KOD 10vnt
Prekės Pavadinimas Frezavimo įterpti
medžiaga Karbidas
Bendras Ilgis *
Pakuotė į plastikinę dėžutę, 10vnt/box
Tipas frezavimo įdėklai
DYDIS Tarptautinis standartas
Kilmės zhuzhou, kinija
privalumas geros kokybės ir ilgai naudoti gyvenimas
Paslauga po to-parduoti paslaugas ir technologija,-yra parama
Medžiagos Volframo Karbidas
Skersmuo *

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai