Nauja Reduced price!
Blackout Kambarį Daliklis Aksomo Užuolaidų Insualted Šilumos Triukšmą Sugeria Privatumo Biuro Palėpės Salėje Didelis Langas ar Durys

Blackout Kambarį Daliklis Aksomo Užuolaidų Insualted Šilumos Triukšmą Sugeria Privatumo Biuro Palėpės Salėje Didelis Langas ar Durys

€26.58

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: nailono eilutę roll, užuolaidos valance europos, valance užuolaidų europos, storas užuolaidų triukšmo, žvakė kanapių, tarpinių užuolaidų, helovinas marškinėlius, sunkiųjų užuolaidų triukšmo, taškas užuolaidų, koralų užuolaidų.

NAŠUMAS: FUNKCINIAI: Aukštos kokybės storo aksomo užuolaidos funkcija šilkiniai-sklandžiai liesti ir gražus apmušalas prasme pareikšti elegancija ir prabanga jūsų namuose.Be to, užuolaidos yra pakankamai plati, kad padengti visą langą blokuoti saulės spindulių.Ypač storo aksomo yra puikus bruožas izoliuoti šilumą, Triukšmą Sugeria.Šis ženklas gina privatumo savo šeimai.KOSMOSO SPRENDIMAS: 1) ypač plati, kambario dozatoriumi, užuolaidos gali būti protingas ir laikinas sprendimas kuriant naujas erdves, be pastatų sienos.Puikus Miesto " Loft, Biuro patalpos, Bendras Miegamasis, Aukštos Lubos, Gamyklose, Ligoninėse, Studija, Bendrabučio, Saugojimo Vietos, Kavinės, viešbučiai ir pan.DAUGIAU PASIRINKIMO: Nocnott aksomo užuolaidų turi įvairių stilių, kad atitiktų jūsų idėja, namų dekoro, kurie numato, spalvingas langą arba duris padažu ir padaryti jūsų namus elegantiškas.PAKUOTĖ: Pakuotėje yra tik 1 pultas , jums gali prireikti dviejų, kad atitiktų jūsų "windows".

DYDIS: Greta įprastų dydį, taip pat galime padaryti pritaikyti dydį .Jei turite kokių nors klausimų, galite susisiekti su manimi bet kuriuo metu.

LENGVA PRIEŽIŪRA: skalbti Mašinoje ar sausas švarus.Plauti vandens temperatūra žemiau 86F .Švelnia valymo priemone, ne balinimas.Žemos temperatūros lyginimas.

W: Užuolaidos plotis= 2xA (du kartus lazdele arba bėgių plotis)

L: Užuolaidos ilgis= B/C/D (iki lango ilgis)

Tinkamai pilnatvę, plokštės turėtų įvertinti apie 1,5-2 kartus, plotis savo kelio/polių.

Jei jūsų užuolaidos plotis yra daugiau nei 3 metrai, siūlome 2 vnt visą langą.

Track : Priemonė nuo kelio pabaigoje į jūsų pasirinktą pabaigos tašką.

Polių : Priemonė nuo viršaus ašigalio į jūsų pasirinktą pabaigos tašką.

Q1 jūs Galite pritaikyti dydį už mane?

A1: Taip, aš galiu.Jei turite specialių pageidavimų, apie dydį, prašome susisiekti su manimi.Prašome leisti šiek tiek nukrypimas (1-3 cm), dėl hemming.

Jei norite pakeisti ilgis, prašome palikti pranešimą.

Q2 Yra kainos už vieną arba dvi vienetų užuolaidų?

A2:Kaina Už Vieną Sklypą/Iš Vienos Pusės.Jei jūs turite du gabalus, prašome pasirinkti Quant proş 2, kai jūs pateikiate užsakymą.Neįtraukta: bakų tvirtinimo/Kutas/granules.

Q3 Ar man reikia mokėti mokesčius?

A3:Įvairūs šalyje, turi skirtingas politikos.Importo muitų , mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjų atsakomybę.

Q4 Yra koks nors sekimo numerį mano prekę?

A4:Y es, Mes išsiųsti prekes per 3-10 dienų, kai tik mokėjimas bus baigtas, mes ca n duoti sekimo numerį, jūs vieną kartą, kad buvo siunčiamas, ir jūs galite gauti duomenis, užsakymo būsena po jūsų užsakymo.

K5, Kiek mokėjimo būdus ar pritariate?

A5:Mes priimame Alipay ir kitos sąlyginio Deponavimo.Šiuo metu galite atsiskaityti naudojantis "Paypal", Viza, "MasterCard", "Western Union", Qiwi ir banko pavedimu.Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl www.butautu.lt ateityje.

Savybės 95% Blackout
Tipas Vamzdis Užuolaidų
Diegimo Tipas Built-in
Atidarymo ir Uždarymo Metodas Teisę Atidaryti
Apdorojimo Reikmenys Kaina Įtrauktas
Technics Audiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Taikoma Langų Tipas Butas Langą
Vieta Langas
Formatas Kita
Stilius Europos ir Amerikos Stiliaus
medžiaga 100% Poliesteris
Modelio Tipas Kietas
Funkcija Šiluminė Izoliacija
Modelis Verpalai Dažyti
Naudoti Buveinė

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai