Nauja Reduced price!
1CMx3M Šviesos Juosta, lipnios Juostos, Naktinio Matymo Švyti Tamsoje Saugos Įspėjimas Saugumo Etapo Namų Puošybai

1CMx3M Šviesos Juosta, lipnios Juostos, Naktinio Matymo Švyti Tamsoje Saugos Įspėjimas Saugumo Etapo Namų Puošybai

€1.69

-39%

€2.81

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: švyti juosta, dėmesio aplinkosaugos ¾enklelis, lipnios juostos įspėjimo, tamsoje švyti juosta, fosforo juosta, lumin juosta, lipnios fluorescencinės juostelės, atspindi juosta, atsargiai juosta, signalo juostos.

Šviesos juostos naudojimas: avarinės evakuacijos ženklai, saugos ženklai, kelių vadovus, požeminių anglies kasyklų, avariniai ženklai, priešgaisrinės įrangos, draudimų, įspėjimų, nurodymų, informacijos visuomenei ženklus

Pastabos naudojant: 1. Statybos turėtų būti atliekami ant lygaus paviršiaus ir statybos temperatūra turėtų būti nuo -10 ℃ ~ 40 ℃. 2. Šviesą spinduliuojantis filmas gali būti supjaustytas į įvairių formų ir tiesiogiai prie vietos (pvz., telefono, jungiklių ir t. t.) apdailos ir instrukcija. 3. Ekrano spausdinimo modelis, tekstą ir kitus metodus, paviršiaus šviesą spinduliuojantis filmas forma padėklas skleidžia šviesą. 4. Kai prilipti prie paviršiaus objektas, paviršiaus objektas turėtų būti valomi pirmas, ir ten turėtų būti ne naftos dėmes arba dulkes nuo paviršiaus. 5. Šviesą spinduliuojantis filmas turi tam tikrų šiluminio plėtimosi ir susitraukimo savybių.Šviesą spinduliuojantis filmas po pjaustymo, negali būti pateikti ne bus.Ji turėtų būti prispaustas arba suspausti, kad išvengti deformacijos ir garbanoti. 6. Pašalinti išleisti knygą atgal fluorescentinė kino naudojimo metu, ir taikyti fluorescentinė plėvelės paviršius apdorotas objektą su tam tikro slėgio.Atkreipkite dėmesį į kampus.

Tipas Juosta
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Juostos Tipas Kaitinimo Juosta
Modelio Numeris 1pc

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai