Nauja Reduced price!
1 Vnt Automobilių Relay QY-202158 Metalo Plastiko Originalaus Produkto Pakaitalai Stiprus Ir Tvirtas, Patvarus, Kompaktiškas Šviesos

1 Vnt Automobilių Relay QY-202158 Metalo Plastiko Originalaus Produkto Pakaitalai Stiprus Ir Tvirtas, Patvarus, Kompaktiškas Šviesos "Toyota", "Lexus"

€1.50

-26%

€2.05

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: relinis modulis jutiklis, relinis modulis, corolla relė, 12v automobilio relė, rūko relė, relė, auto relė, radijo relinis modulis, automobilių flasher relė, relinis modulis serijos.

Funkcijos: 1.Lengvas montavimas:Puikiai tinka originalios automobilių,galima pakeisti tiesiogiai. 2.Stabilių rezultatų:didelis patikimumas,gali būti įdiegta per kelias minutes. 3. Aukštos kokybės medžiaga: pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kuris yra tvirtas, patvarus ir ilgaamžis.Aprašymas: Lengvas, paprastas naudoti ir patvaresni.Puikiai tinka ir lengva valdyti.Specifikacijos: Spalva:Juoda Medžiaga:Metalo,Plastiko Pakuotė: 1 * Relinis Pastabos: 1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. 2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

1.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Taigi, prašome neatidaryti bet koks ginčas, ar mums neutralus arba neutralų Atsiliepimą

2. jei nesate patenkintas mūsų produktą po to, kai jį gauti , prašome susisiekti su mumis pirmą, mes pasiūlysime jums priimtiną sprendimą, pagaliau

1.Mes ne atsakingas, bet , tačiau, mes norėtume jums padėti, parašykite mažesnis, siekiant padėti jums išvengti ,

2.Paprastai, mes mažiausias išvengti , tačiau dėl skirtingų politikos skirtingose šalyse, mes galime' t kontrolės šio sąlygas, kad pirkėjai galėtų mokėti už kai kurias .

3.Pirkėjų galite palikti mums žinutę, pasakykite mums, kiek jūs norite, kai jūs pateikiate užsakymą, mes turėtume elgtis su juo kaip jūsų žinutę.

1. Prašome patvirtinkite savo adreso prieš jūsų mokėjimo, mes būtų neatsakinga, bet grąžinimo priežastis jūs ne suteikti teisę adresas(įskaitant išsamias adresas, telefono numeris ), visas paketas būtų išsiųsti taip pat greitai, kaip įmanoma.

2.Paprastai, jums būtų gauti paketą 10-35 dienų, bet Rusija, Brazilija gali mano 15-60 dienų, jei jūs ne gauti pakuotėje 60 dienų, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes grąžinsime jūsų pilną pinigų.

3. EPS ir DHL matote, yra ne faktinė siuntimo išlaidas.Tikrasis laivybos išlaidos yra gerokai mažesnės, nei laivybos kaina, matote.Prašome susisiekti su mumis stoties laišką, mes pakoreguos kaina už jus.

Elemento Plotis 2cm
Modelio Pavadinimas 90987-02028
Elemento Ilgio 2cm
Prekės Pavadinimas BYGD
Metų 2020 m.
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Elemento Aukštis 2cm
Kilmės KN(Kilmės)
Spalva juoda
Medžiagos Tipas metalas,plastikas
Elemento Tipas Automobilių Relės
Prekės Svoris 0.02kg

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai