Nauja Reduced price!
Valentino Sodo Vėliavos 12.5x18

Valentino Sodo Vėliavos 12.5x18" Dvipusis Happy Valentino Diena Kieme Vėliavos GXMA

€1.54

-19%

€1.92

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: valentino dieną, sodas vėliavas, spiralės sodo vėliavos, hellowen sodo vėliavos, elnių sodas vėliava, tenka sodo vėliavos, siluetas sodo vėliavos, santa sodo vėliavos, vcu sodo vėliavos, gators sodo vėliavos, purkštuvų sodo vėliavos.

Valentino Sodo Vėliavos 12.5x18" Dvipusis Happy Valentino Diena Kieme Vėliava

OOTDTY

Valentino Sodo Vėliavos 12.5x18" Dvipusis linksmos Valentino Dienos Meilės Širdyje, Kieme, Namuose, Vėliavos, Lauko, Patalpų Puošimas

Valentino Sodas Linijos Vėliavos 12.5x18" Dvipusis Dekoratyvinis linksmos Valentino Dienos Meilės Širdis Kieme Namas Vėliavos Valentino Dieną, Lauko, Patalpų Apdaila

100% brand new ir aukštos kokybės

Savybės:

Storesnės Medžiagos ir Lengva Valyti: sodo vėliavas, yra pagaminti iš lino, tai plona ir minkšta, atsparumas dilimui, mažas dulkių, tai galima naudoti ir lietingą dieną,saulėta diena už jūsų sodą, terasą, vejos, ir pan.Dydis 12.5"x18", pack 1.

Valentino Dienos Dovana: Tai valentino diena sodo vėliavos, taip pat sezoninių lauko vėliavos, geriausiai tinka sodo vėliavos valentino dienos dovana, tai lengva kiosko, nes ten yra 2" rankovės pakabinti vėliavos.

Dvipusis: kieme vėliava yra suprojektuotas dvipusis su vaizdo spausdinami ryškia spalva ir matomas iš abiejų pusių ir tekstą, taip pat skaito teisingai iš abiejų pusių.

Premium Audinio ir Aukštesnės Kokybės: troba vėliava yra ilgaamžė, patvari, vidaus, lauko meno vėliavas, yra pagaminti iš lino, išnyks atsparus ir waterther įrodymas, kad išlaikyti juos skrisdamas sezonus, ne trauktis.Namas vėliavas spausdinami premium colorfast nuolat dažų sukurti spalvingas, energingas, šviesus dizaino iš kūrybingas, originalus kūrinys, puikus valentino diena dovanų idėjos .Bus ilgai lauke saulė.

Pakuotės NĖRA įskaitant stick.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Line

Dydis: 12.5x18"

Spalva: Geltona

Pakuotė:

1x linksmos Valentino Dienos Vėliava

Skelbimas:

1.Kadangi dydis aukščiau yra matuojamas ranka, dydžio faktinis elementas, kurį gavo galėtų būti šiek tiek skiriasi nuo dydžio aukščiau..

2.Ne RetailPackage.

3. Dėl monitoriaus ir apšvietimas, spalvos gali šiek tiek skirtis iš pateiktų nuotraukų.

Tipas Megzti
Šaligatvio & Baneriai Medžiaga linija
Stilius Kabinti
Naudojimas Apdaila
Audinys linija
Kilmės KN(Kilmės)
DYDIS 12.5x18
Modelio Numeris GXMA8YY802849

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai