Nauja Reduced price!
Žvaigždės formos Dovana naudai žymes miško vestuvių nori medis pateikti žymeklį kūdikių nuotakos dušas Gimtadienio Tuščias Korteles lable užrašų knygelė

Žvaigždės formos Dovana naudai žymes miško vestuvių nori medis pateikti žymeklį kūdikių nuotakos dušas Gimtadienio Tuščias Korteles lable užrašų knygelė

€13.49

-12%

€15.33

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: oster a5 arklys "clippers", hip-hop harajuku apykaklės, vyrai lietaus batai walmart, h422 pakeitimo ekranas, rankiniai laikrodžiai mens 2020 m., oster clipper geležtės uk, rankiniai laikrodžiai f plastiko, rankiniai laikrodžiai retro vyras, osteoartritas vaikams.

Dear friend,prieš užsakant, pls pasakykite mums, spalvas norite pardavėjas pastaba ar pranešimą po užsakymo per 24 valandas, taigi, kad mes galime pritaikyti juos už jus.

Pakuotėje yra 200cm, styginiams ir korteles 100vnt per daug.Laikyti korteles, geros būklės, styginių ir kortelės yra atskirti tarpais.Jūs galite sujungti juos sau, kai naudojant.

Dydis: Aprox.W7 x H7cm / 2.5" x 2,5"

Mielas drauge, mes turime mūsų pačių gamykloje, todėl mes galime kurti bet kokias stiliaus ar bet kokios spalvos vyno stiklo žymekliai, tortas vyniojamąjį popierių,saldainių dėžutės ir kvietimai.Jei jums reikia bet kokios pagalbos, pls susisiekti su mumis.Ačiū:)

Kai jus, kad, pls pasakykite mums norimą spalvą iš pardavėjo pastaba: užsakant ar elektroniniu paštu mums po užsakymo per 24 valandos.Mes priimame maišyti spalvas, ar tik tam tikrų kitų spalvų.Pls leiskite mums žinoti, kokios spalvos norite.Kitaip bus išsiųsti atvaizdą, spalva jums.

Lazeriu iškirpti kortelės, yra du būdai, kaip pirkti:

1. Pirkti vienos spalvos, tiesiogiai 100vnt,jūs galite norėti, kad vaizdas spalvotas, ar tam tikrų kitų spalvų.Pls praneškite mums.

2. Derinti kelias spalvas, kad gauti vieną, daug (100vnt).Kiekviena spalva turi būti bent 10vnt.Pasirinkite iš toliau:

ATOSTOGŲ Motinos Diena
Muzika No
Stilius Humanitariniai mokslai
Modelis Vieno puslapio Tipas
Prekės Pavadinimas PARARTDIY

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai