Nauja Reduced price!
Šiukšlių Dėžės Šiaurės Sumetami Į Šiukšlių Konteinerį Su Dangčiu, Plastiko Atliekų Bin Namų Biuro Šiukšlių Šiukšlių Dėžę Dulkių Bin Plastikinės Sandėliavimo Kibiras

Šiukšlių Dėžės Šiaurės Sumetami Į Šiukšlių Konteinerį Su Dangčiu, Plastiko Atliekų Bin Namų Biuro Šiukšlių Šiukšlių Dėžę Dulkių Bin Plastikinės Sandėliavimo Kibiras

€8.10

-40%

€13.50

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: benz sprinter lempos, smūgis mazda speed 3, audi a8 1996 radijas, ventiliatoriaus valdymo kia, smėlio spalvos antklode lova 90, smūgis lėlės vyrų gėjų, smūgis tablet 7 rtui, baterija telefono 5073, adidas star hoodie.

Aprašymas:

Premium ir Netoksiška: virtuvė kabinti šiukšliadėžės yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, netoksiškas ir bekvapis, kurios funkcijos stiprios laikančios talpą, ir jis yra patvarus.

Sandariai Dangčiu: šiukšliadėžės, yra įrengtas su dangteliu, siekiant užkirsti kelią kvapų nepabėgtų, ir 2 būdais atidarykite dangtelį, todėl jį lengviau naudoti.

Lengva Valyti: virtuvės šiukšliadėžės yra lengvai plaunamos su muilu ir vandeniu, ir nėra spragų, spąstai, dulkių, purvo ar skysčių.

Lengva Įdiegti: virtuvės, šiukšlių yra įrengta su montavimo priedai, storis durys turėtų būti mažiau nei 0.95 colių (apie 2,5 cm), ir jis tinka daugumai kabineto durys, virtuvės durys, spintos.

Platus naudojimas: Plačiai naudojamas virtuvės,miegamojo, biuro,vonios kambario,grindų,ir daugiau.Mūsų mažos šiukšliadėžės su dangteliu, puikiai veikia, su daugkartinio naudojimo bakalėjos maišai.Erdvės taupymo ir ekologiška.

Specifikacija:

Elemento tipas: Kabo šiukšliadėžės

Spalva: Ruda/juoda/balta

Medžiaga: PP

Dydis: 26.5x16x30cm

Tinka: Biurui, virtuvės, vonios kambario

Kiekis: 1pc

Pastaba:

Gali būti šiek tiek klaidų dydį, rankinis matavimas.

Spalvos nuokrypis gali skirtis dėl skirtingų monitoriaus parametrų, prašome suprasti.

Pakavimo sąrašas

Paketas apima:

1 x Kabinti šiukšliadėžės

Yra Protingas Prietaisas No
medžiaga PP
Struktūra Prie Sienos Tvirtinamas
Tipas Valcavimo Padengti Tipas
Stilius Valcavimo Padengti Tipas
Formos Stačiakampio formos
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Įžuvinti

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai