Nauja Reduced price!
KCVV DHL/EMS Laivybos Nauja 104PW161 CXA-0308 PCU-P113 TDK LCD Inverter Aukštos Įtampos Jungiklis Valdyba

KCVV DHL/EMS Laivybos Nauja 104PW161 CXA-0308 PCU-P113 TDK LCD Inverter Aukštos Įtampos Jungiklis Valdyba

€35.82

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: ausinių akių, powertool, pieštuku šaukštas, ausinių lankelis, ausies kaulų laisvų rankų įranga, itw7, išdalijimo, šampūnas, dušo, stayer, balionėlis dušo, blackview ausinių.

Nemokamai DHL/EMS Laivybos Nauja 104PW161 CXA-0308 PCU-P113 TDK LCD Inverter Aukštos Įtampos Jungiklis Valdybos 1.Naujas originalus 2.HD LCD EKRANAS 3.Aukštos kokybės 4.Už prieinamą kainą 5.104PW161 CXA-0308 su aukštos rezoliucijos

Daugiau informacijos iš Guangzhou Mingtu Digital Technology Co., Ltd.

1. Agentas Gamintojas:

* AUO/ CPT/BRO/ /Innolux/ TianMa penkių prekinių ženklų tft lcd formų , Kinija, jūs galite gauti labiausiai konkurencinga kaina už realius produktus.

2. Kokybė turi būti užtikrinama:

Visos plokštės yra 100% originalus ir visiškai naujas, jokių padirbtų plokštės egzistuoja, taigi iš Mingtu galite mėgautis tikra skydai tiesiai iš originalios gamyklos.

Originalus supakuoti ir užantspauduoti už partijos užsakymai, visi produktai yra originalus paketą iš pradinius gamintojo tiesiogiai.

3.Greitai pristatymas:

Mes taip pat turime tarptautinės logistikos centras Hongkong remti savo partijos pavedimus, kad būtų pristatytas iš Hongkong tiesiogiai ir išvengti Pridėtinės Vertės Mokesčio kiniją jums, todėl iš Mingtu jūs galite gauti daugiau patogus pristatymas.

4.ilgalaikis partneris:

* Produktai yra parduodami daugiau nei 20 šalių, tiek iš Mingtu jūs galite gauti daugiau stabiliai tiekti pažadą. 5 .Po Pardavimo paslaugos :

Mingtu rems originalus gamyklos technologija, aptarnavimo prieš ir po pardavimo, visiems savo projektą, galite siųsti visas fack pultas nugaros ir čia su trijų mėnesių.

6.geriausia TFT LCD sprendimas:

* daugiau tft lcd modelis išsami informacija, įskaitant dydį, rezoliuciją, ekrano ryškumas, darbinė temperatūra ar gyvenimo trukmė ir tt mūsų svetainėje arba alibaba svetainėje.

7. Grąžinimo & Pakeitimo:

1.Mes teikiame 90 dienų warrantly.

2.Jei prekes galite įsigyti mūsų parduotuvėje nėra tobulas kokybės, kad jie neveikia elektroniniu būdu gamintojų specifikacijas, tiesiog grįžti į mus pakeisti arba grąžinti pinigus.

3.Jei daiktai turi defektų, pls pranešti mums per 3 dienas po pristatymo.

4.Bet daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę gauti grąžinti pinigus ar pakeisti.

5.Pirkėjas yra atsakingas už visas siuntimo išlaidas.

Norėdami gauti naujausią kainas, pls nedvejodami kreipkitės į mus.

Modelio Numeris 104PW161 CXA-0308 PCU-P113

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai