Nauja Reduced price!
H266 Kristalai Duobute V Kaklo Vestuvių Suknelė Boho Shinny Tiulio Ilgomis Rankovėmis Linijos, Nuotakos Vestuvių Suknelės Pagal Užsakymą

H266 Kristalai Duobute V Kaklo Vestuvių Suknelė Boho Shinny Tiulio Ilgomis Rankovėmis Linijos, Nuotakos Vestuvių Suknelės Pagal Užsakymą

€152.24

-17%

€185.65

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: tuščiaviduriai iš natūralios odos, walmart ninja turtles pyragas, gatvės stiliaus stud auskarai, metalo mados juvelyrikos rinkiniai, tikroji religija moteriški batai, valgių mėgėjams, kavos puodai, solaris ultragarso aparatas, kelionės stilius dirbtiniais odos, skaičių mygtukus: 1 pelė.

Mes galime custom padaryti už jus .Prašome prisijungti kompiuteriu, tada tai bus šou "custom size" galimybė, o taip pat kryptimi, kaip matuoti.

A) Krūtinė = Cm/Inches

B) Juosmens = Cm/Inches

C) Klubų = Cm/Inches

D) Plotis nuo peties iki peties = Cm/Inches

E) Ilgis peties iki grindų = Cm/Cm (nuo peties iki grindų su savo avalynė)

F) Aukštis= Cm/Inches (iš viršaus galvos ant grindų su savo avalynė)

G) Suknelė color = balta arba dramblio kaulo

F) Vestuvių Datą = _______________(Jei esate skubiai,prašome mums pranešti)

Produkto Išsamiai

KAD KAINA NĖRA ĮSKAITANT NUOTAKOS AKSESUARŲ,JEI REIKIA ,PRAŠOME SPAUSTI ATLIKITE PAVEIKSLĖLIO, NORĖDAMI PIRKTI .

Dydis Diagrama Ir Kaip Priemonę

APIE MUS APDAILOS

Mūsų Paslaugos

Mūsų įmonė daugiausia reikmenys, drabužiai, pavyzdžiui, vestuvių drabužius, vakarinę suknelę, šalis suknelė, vintage suknelė ir kt.

Mes ne tik tiekiame produktų atsargų, tačiau taip pat siūlome OEM / ODM paslaugos.Produktų sandėlyje, mes galime pasiūlyti įvairių tipų elementus akcijų už priimtiną kainą.OĮG paslaugos, jeigu galite pasiūlyti savo etiketę, taip pat galime tai padaryti už jus.Į ODM paslauga, mūsų dizaineris padės plėtoti savo naują suknelę, teikti gražus priedai ir stilių.

Prašome atkreipti dėmesį:

1. Kai jūs pirkti produktai iš užsienio šalių,kartais ir jums turėtų būti aišku, muitinės ir mokėti mokesčių už savo daiktą,prašome prašome atkreipti dėmesį į tai.

2. Ir, kai jūs pateikiate užsakymą,jūs galite pasakyti mums savo vestuvių datą ( arba renginio data) , tada mes rekomenduojame jums gerų Express, kuris gali išgelbėti jūsų mokesčių, ar mokėti mažiau mokesčių.Pavyzdžiui, Jungtinė Karalystė, Vokietija gali pasirinkti DPD Express, Rusija gali pasirinkti EMS Express, ačiū;

3. Jei esate iš Brazilijos,prašome pranešti mums savo CPF numeris:_____, nes, kai mes išsiųsti suknelė jums, Express paprašyti jūsų CPF numeris, ačiū;

2. Jei esate iš Rusijos,tada jūs turite palikti savo VARDĄ , pavardę, ačiū.

Grąžinimo Politika

Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Atvykus jūsų paketą, mes rekomenduojame jums patikrinti ir įsitikinkite, kad suknelė ar drabužiai buvo atliktas standartinis dydis arba užsakymą matavimai, kurį nurodėte.Išbandyti savo suknelę arba drabužių kaip įmanoma greičiau pašalinti be žymas, keisti ar plauti suknelė.

Jei grąžinate arba keistis suknelės, drabužiai ar aksesuarai, prašome įsitikinkite, kad jie yra savo pradinę būklę - unworn, unwashed, nepakeistas, nesugadinta, švari, be korp, ir plaukų, ir žymas, sveika ir pritvirtintas.Sugedęs, Sugadintas ar Misshipped Straipsniai

Sugedęs, sugadintas arba netinkamai siunčiami straipsniai turi teisę grąžinti visą.Kai prašo jūsų grąžinimo, būkite pasiruošę teikti Klientų Aptarnavimo nuotraukos aiškiai rodo, kad problema su daiktų.Jei manote, kad jūsų daiktai buvo sugadinti siuntimo metu, Klientų Aptarnavimo reikės nuotraukos, rodantys, kad pažeistos pakuotės, taip pat "Žalos Įrodymų" dokumentai iš savo pristatymo vežėjas, kad apdoroti jūsų pinigus.Klijuojant ar Montavimo Klausimais Kaip ir visi mūsų suknelės ir drabužių rankomis siuvami ir pritaikytą, baigė suknelė gali skirtis apie vieną (1) colių bet kuria kryptimi nurodytos matavimai.Siekiant užtikrinti, kad jūsų prekės bus dar jums tinka puikiai, mūsų siuvėjų sukūrė visas mūsų suknelės su papildoma medžiaga siūlių leisti nepilnametis dydžio pakeitimai, kurie turi būti lengvai ir greitai.

Dažnai Užduodami Klausimai:

- Klausimai 1:Koks yra jūsų pranašumas?

A:Excelelnt Kokybė,Geras Aptarnavimas,Geros Kainos.

- 2 klausimus:ar Galite padaryti užsakymą suknelę, jei aš siunčiu jums keletą nuotraukų?

A:Taip,Mes turėjome Owen Gamykla ,mes galime paprotys, kad suknelė, pagal jūsų nuotraukas.

-Klausimai 3: galiu pasirinktinis dydis?

A:Taip,mes galime pasirinktinis dydis jums laisvai.

- 4 klausimus:Kaip ilgai aš galiu gauti mano suknelė?

A:Tai trunka apie 5-7 dienas į projektavimą ir gamybą, ir nuo 7 iki 10 dienų Pristatymas į savo ranką, Greitai DHL/UPS/FEDEX.Kitų laivybos būdais reikia 15-60 darbo dyas ,kai jums pasirinkti laivybos būdų ,atkreipkite dėmesį, kad laiku !

-Klausimai 5:Ką daryti, jei thers yra kažkas negerai su suknele?

Prašome pranešti mums ne pirmas kartas,mes stengiamės padėti jums išspręsti problemą.Jei tai mūsų klaida,mes bus būti už jį atsakingas.

Traukinys Valymo/ Šepetys Traukinys
Elemento Tipas Vestuvių Suknelės
Nėščioms Moterims, No
Built-in Liemenėlė taip
Rankovės Stilius Reguliariai
Talėja Princesė
Apdaila Crystal
Modelio Numeris H266
Tikrasis Vaizdai taip
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Pagal Užsakymą Parama ,pls mums laišką
Kilmės vieta Kinija
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Siluetas A-LINE
Vestuvinė Suknelė Audinys Tiulis
Iškirpte V-kaklo
Pristatymas nuo Jiangsu,Kinija
Mados Elementas Prabangūs/ru
Atgal Dizainu Mygtukas
vestido de noiva skraiste mariee
Prekės Pavadinimas yiwumensa

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai