Nauja Reduced price!
Kabelis USB Tipo C iki 7.4x5.0mm Dc Jack Konverteris Dell Latitude E7406 E7450 X3UB

Kabelis USB Tipo C iki 7.4x5.0mm Dc Jack Konverteris Dell Latitude E7406 E7450 X3UB

€4.40

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: pigūs instax mini kino 9, braun kombaino stiklo dubenėlį, juodas parkeris automobilių remontas bmw, kilimų juodai baltų dėmių, pilietinio karo komiksų rinkinys, stabdžių žibintai motociklai, 16mp panasonic risingcam, verslo krepšys moterims kelnes, kabelio žaisti elektros.

Ypatybė:

OOTDTY

Skirtas įkrauti savo prietaisus nešiojamieji kompiuteriai su USB C PD įkroviklį. (PASTABA: Įkrovimo greitis gali skirtis priklausomai nuo jūsų prietaiso ir sienos kroviklis, mes rekomenduojame, kad jūs naudojate USB-C PD, Kroviklis) Įkrovimo Galia Reikalavimas: 90W arba didesnis. 7.4x5.0mm Kištuką į USB C laidas, puikiai tinka įkrauti savo prietaisus su elektros banko arba USB C siena çkroviklio.Patvarus nešiojamojo kompiuterio jungtis USB, C grįžtamasis Kabelis su USB-C jungtis. 15cm yra pakankamai ilgas, kad jungiamieji įtaisai, o jūs vis dar įkrovimo savo miegamojo, biuro ar kur tu nori.

Techniniai duomenys:

Spalva: Juoda

Ilgis: 15cm

Patarimai: Tai yra USB C Tipo Charing Kabelį, bet jūsų usb c tipo adapteris turi pakankamai galios, kad pagalba jūsų nešiojamas per daug.

Paketų Sąrašo:

1 x Krovimo Kabelis Dell Nešiojamieji kompiuteriai

tipas-C moterų DC7.4x5.0MM sąsiuvinis

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
USB Tipas Kita
Naudoti Kompiuteris
Prekės Pavadinimas Pluta Pro

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai