Nauja Reduced price!
Apynasrio suknelė moteriška vieno žodžio peties ilgomis rankovėmis maišo dugno trumpas sijonas viduje klubų naujo stiliaus sijonas pavasarį 2021

Apynasrio suknelė moteriška vieno žodžio peties ilgomis rankovėmis maišo dugno trumpas sijonas viduje klubų naujo stiliaus sijonas pavasarį 2021

€13.24

-50%

€26.48

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: odiniai batai moteris boho, jungiklio mygtuką, padas guma, jungiklis, baterijos reikšmė, jungiklio mygtukai šviesos 12v, pereiti asus zenfone z010, switch box skoda octavia, odiniai batai vyrams žiemą, rožinė blondinė waterwave perukas, perjunkite mygtuką "honda jazz".

Dydžių lentelė ilgis Pečių b ust rankovės Vienas dydis 58 70 31 1. Apie tiekimas: gamintojo tiekimo iš pirmų lūpų tiekimo, kokybės užtikrinimo.

į

2. Apie dydis: Dėl skirtingų matavimo metodų, ten bus šiek tiek skiriasi, dydis 1-3cm.Šioje situacijoje nėra kokybės klausimas.

į

3. Apie spalvų: visi Mūsų produktai yra realių produktų.Dėl skirtumo tarp fotografavimo šviesos ir rezoliuciją, kompiuterio ekranas, nežymūs spalvų skirtumai, gali atrodyti nuotraukoje.Prašome suprasti, kad.

į

4. Apie klientas paslaugos: Jei jūsų užklausą, nėra atsakyta laiko, tai gali būti dėl to, kad klientų aptarnavimas yra ne prie kompiuterio, galite palikti mums žinutę, ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Sezonas Pavasarį
Apdaila Raukšlės
Stilius Sexy & Klubas
medžiaga Poliesteris
Rankovės Stilius Spageti Dirželis
Suknelės Ilgis Kelio Ilgis
Modelio Tipas Kietas
Siluetas A-LINE
Kilmės KN(Kilmės)
Amžius Amžius 18-35 Metų
Talėja imperija
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Iškirpte Velniop kaklo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai