Nauja Reduced price!
Dėl didelio tikslumo pH testas pen

Dėl didelio tikslumo pH testas pen

€37.00

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: geltonas laidas pavasario, geltona velcro 40mm, žiemos skalbimo vyrai, yuri bezmenov knyga, geltona pinigines vyrai, žiemos ilgos atsargos, jurijus ledo yuris perukas, žiemos minnie ausis, geltona liemenė žibintai.

PH rūgštingumas skaitiklio kalibravimas miltelių naudojimo instrukcijos:

PH pH standartą skystas preparatas milteliai turi 4.01, 6.86, du specifikacijas, 250ML standartinis tirpalas gali būti paska kiekvienam paketui. (užtikrinti, kalibravimo tikslumą, klaidos bus padidintas)

(PH rašikliai buvo kalibruojamas prieš vežimą, pirkėjas nereikia kalibruoti, gautas prekes!Siekiant išvengti klaidų dėl kalibravimo klaidų PH pen didesnis!Todėl PH matavimo paklaida sukelia didelių nėra mūsų garantija) pagal šias sąlygas, pH turi būti iš naujo kalibruoti po kalibravimo buvo naudojamas ilgą laiką (arba vieta); ypač dažnai elektrodas, naudojant aukšto tikslumo matavimo.

Naudojimo būdas :

Sumažinti plastiko maišelį ir supilkite miltelius į tūris 250ML buteliukas.Nuplaukite vidinės sienos plastikinis maišelis su nedideliu kiekiu distiliuoto vandens, be CO2 ir atskieskite jį mastu.Shake, tai gerai.Galiojimo terminas milteliai-2 metai.Kalibravimo tirpalas gali būti naudojamos pakartotinai, be priemaišų.Tinkamumo laikas yra maždaug 6 mėnesius po vandeniu yra keičiamasi.

Geras kalibravimo milteliai po kalibravimo skystis yra ing šiuos veiksmus:

Kalibravimo skystis naudojimo būdas: Nuvalykite pH matuoklis elektrodas su švariu vandeniu (2-3 kartus)

1. Įmerkite pH elektrodas, kurio pH (6.86) temperatūroje 25 fosfatas standartinis fosfatinio buferinio tirpalo ir maišoma atsargiai.

2, reguliuoti potenciometras su mažu atsuktuvu, kol ekranas yra su pH standartą buferinio tirpalo aplinkos temperatūroje.

3. Švarus elektrodo su gryno vandens, tada įdėkite elektrodo į standartinio buferio tirpalas pH4.00 kalio formiato du skruzdžių rūgšties kalio hidroksidas arba pH9.18 boraksas.

4, maždaug po dvi minutes.Ekranas ir buferinio tirpalo pH turėtų būti neviršytų leistinos įvairių klaidų.

Vadinamasis dviejų taškų kalibravimas, kad yra, kalibravimo su dviejų tipų kalibravimo skystis, trys taško kalibravimas yra sukalibruotas tris specifikacijos kalibravimo skystis.

Kalibravimo paprastai pradėjo 6.86. Tada naudokite 4 arba 9.18.

Trys, veiklos žingsniai: 1, nuimkite apsauginį dangtelį. 2. Plauti elektrodo pH-metras su distiliuotu vandeniu pirmą kartą.Tada nusausinkite elektrodas su filtravimo popieriumi. 3. Jungiklis, baterijos bin. 4. Įdėkite pH matuoklis į skysčio measu tol, kol skystis yra panardintas į panardinimo linija.Būklė leidžia sprendimas, artimųjų šiek tiek virš panardinimo linija. 5, švelniai maišant tirpalą ir palaukite dvi minutes, arba tiek,.Skaityti ekrane . 6. Naudoti valymo elektrodas.Išjunkite jungiklį.Padengti apsaugine mova.Kalibratorius: pH standartą kieta medžiaga.Išpakavimas ir papildymas gali būti naudojamas vanduo.Tinka kalibravimo bet kokio tipo pH-metras.Du įvairių specifikacijų pH=4.00; 6.86 ir galioja penkerius metus.

Atkreipkite dėmesį, kad pro PH rašiklio galiukas yra ir stiklo produktų, yra trapi, nenaudokite nieko, bet susidūrimo, žala nebus pakeistas, turi apsaugoti zondą, panaudotas absorbentas popieriaus švelniai ištrink zondas ir vandens. 1. Produkto Turtingas Mūsų įmonė yra įsikūrusi didžiausia Kinijos didmeninės prekybos rinkoje.Bet kokio produkto jums reikia, gali būti siunčiami į mane su produkto nuotraukomis ar modeliai.Aš duosiu tau žemiausia citata, kaip greitai, kaip įmanoma, ir tada įdėti produktą į parduotuvę nusipirkti. 2.Kokybės Užtikrinimas Visi produktai parduodami parduotuvė yra originali, prašome būti tikri, kad perkate!Jei turite klausimų dėl produkto, susisiekite su mumis dėl www.butautu.lt ir mes pasistengsime atsakyti jums per 12 valandų! 3.Paslaugų Garantija Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, ir jums bus taip pat gauti 5 taškų atsiliepimų. 4. Laivybos Garantija Pakuotės informacija gali būti atsekti.Jei negavote pakuotės po 60 dienų, jūs galite susisiekti su mumis ir mes grąžinsime jums visiškai.

Serija ph matuoklis
Modelis HP
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Spalva Klasifikacija Didelio tikslumo (0.01 2 geltoni milteliai +2 mygtuką baterijos kalibravimo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai