Nauja Reduced price!
Fallout Aukščiausios klasės Hd Drobės Tapybos 5 gabalas Kambarį Už Kokosų Medis Saulėlydžio Jūros Sienos paveiksl Foto Dekoro Neįrėminti

Fallout Aukščiausios klasės Hd Drobės Tapybos 5 gabalas Kambarį Už Kokosų Medis Saulėlydžio Jūros Sienos paveiksl Foto Dekoro Neįrėminti

€6.40

-41%

€10.85

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: 5 gabalo drobės treniruotės, medis 5 drobės gabalas, fallout žaidimas, fallout 4 pip boy, fallout 5 gabalas plakatas, Fallout 3, fallout pipboy, 5 gabalo drobės breaking bad, 5 vnt drobė fallout, 5 vnt drobė kaktusas.

pradėkite Kaina: $13.54 Kaina: $13.24 Kaina: $13.74 Kaina: $13.33 Kaina: $13.33 Kaina: $13.52

pabaiga

pabaiga

Medžiagos Drobė Spausdinti su Lino/Medvilnės Aukštos kokybės Medžiagos .Kokybės reitingas AAA+ Aukštos kokybės.Mediniai Sistemas, Klientų Aptarnavimo, Mes galime užsakymą bet kokio dydžio jums, ir mes galime padaryti užsakymą drobė spausdinama per daug, jums tiesiog reikia atsiųsti mums didelės raiškos nuotrauką.Dydis 20x30cmx2+20x40cmx2+20x50cmx1

30x40cmx2+30x60cmx2+30x80cmx1

30X50CMX1PCS

40X60CMX1PCS

30X60CMX3PCS

40X80CMX3PCS Laivybos Laivybos būdas bus pasirinkti, kaip toliau piority.

1. Kinija Paštu, Oro Paštu

2. EMS Pristatymo laikas 1. Kinija Paštu Oro Paštas: Paprastai 15 - 30 dienų

2. EMS: 7 iki 10 dienų

Mano Brangus Draugas

PRAŠOME PERŽIŪRĖTI PRANEŠIMĄ PRIEŠ JUMS KAINOS PASIŪLYMO IR MOKĖTI

1The produktas yra pagamintas Kinijoje

2 Neigiamus atsiliepimus doesnot išspręsti nieko.Jei turite kokių nors problemų, apie mūsų tansanctions,prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes visuomet pasirengę dirbti dalykus.

3If jums nereikia gauti elementą, jums mokama po 25 dienas,prašome susisiekti su mumis;mes darome viską, kad ją išspręsti!

4 We will ship adresą, kad jums paliko dėl Alibaba,kai jums užsisakyti, prašome patvirtinti, kad jūsų laivybos adresas alinbaba yra teisingas, kai jūs mokate.Jei jums reikia pakeisti savo adresą,palikite mums pranešimą su mokėjimo.

Atsiliepimai ir Susisiekite su mumis

1, Jei jums netinka šis sandoris dėl bet kokios priežasties, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet kokį neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.Prašome suteikti mums galimybę stengiamės išspręsti šią problemą.

2 Visi mūsų produktai buvo patikrinti ir supakuoti geros būklės, prieš išvežant.Jei įsigytų gavote yra defektų, prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu,mes turėtume atsiskaityti.

pristatymas:

1 Punktas wil būti išsiųsti per 24 valandas nuo gautų patvirtinti mokėjimą.

2 Visos prekės yra vežamos iš Honkongo oro paštu arba epacket.

3, Siunčiamos oro paštu, kuris paprastai takes10--20 darbo dienų, dėl atvykimo.

Apmokėjimas:

1 Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas, mes tik sekti savo adresą, įtraukta į atlygių už vežimą.

2 Dėl saugaus priežasčių, mes nesame leido adderss pakeisti el. paštu.Mes turime jokios atsakomybės pristatymo adresą sąlyga.

3 Apmokėjimas turi būti gautas per 7days po aukciono pabaigos.Prašome neteikia pasiūlymo, jei nesate ketina pirkti.

Grąžinimo Politika:

1 Mes pasisakome už mūsų produktų.Prekės gali būti grąžintos dėl mainų ar visiškai grąžinti pinigus per 30 dienų nuo tos dienos, kai jūs gaunate savo prekes.Mes nesame atsakingi už bet kokius pirkti pasibaigus šiam 30 dienų laikotarpiui.

2 Grįžti shiping tenka pirkėjui, išskyrus atvejus, kai atgal yra rezultatas mūsų miatake(t.y., jei jūs gaunate klaidingą punktas).Mums teks mokėti už laivybos pakeitimo atgal, jei mainai yra prašoma.

3 Neigiamų atsiliepimų nėra išspręsti viską, jei turite kokių nors problemų su jūsų užsakymą, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes visada pasirengę paslaugos jums!

AČIŪ JUMS VISIEMS TO PATIES !

Prekės Pavadinimas OKHOTCN
Dalykai Marina
Rėmas No
Modelio Numeris 111
Technics Purškiamojo Dažymo
medžiaga Drobė
Originalus taip
Forma Derinama
Vidutinis Aliejus
Paramos Bazės Drobė
Rėmelio režimu Neįrėminti
Stilius Klasikinės
Tipas Mišrios Medijos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai