Nauja Reduced price!
Tradicinis Kinų Kung fu Vest chi Striukė Kovos menas Wing Chun, T-marškinėliai užsakovo 25 Spalvas Reikia Matavimai

Tradicinis Kinų Kung fu Vest chi Striukė Kovos menas Wing Chun, T-marškinėliai užsakovo 25 Spalvas Reikia Matavimai

€32.21

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: chun, striukė moterims, kinijos vest moteris, kung fu marškinėliai, striukė chi, marškinėliai wing chun, kinų vienuolis skraiste, kinijos liemenė, lininė palaidinė, kinų keramikos.

SVARBU

Sveiki Draugai, tai liemenė bus custom made for you, taigi, kai jums, kad šis straipsnis, prašome palikti mums pranešimą ir pasakykite mums SPALVĄ, kuri jums patinka, už savo drabužius ir savo ŪGĮ, SVORĮ, KRŪTINĖS, JUOSMENS informacija coliais ar cm.Taigi, mūsų siuvėja gali padaryti, kad jūsų drabužiai greitai ir laivas jį atlikti kaip įmanoma greičiau.Paprastai už užsakymą užsakymus, mes išsiųsime per vieną savaitę .

Produkto Pristatymas

Styl e: populiarus ir patogus tradicinio stiliaus vasaros kung fu liemenė.Liemenė yra tradicinio stiliaus.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei norite ką nors pakeisti dizainas savo drabužius.

Straipsnis Apima: viena liemenė

Audinys: aukštos kokybės patalynė.Ji yra viduryje svoris, minkšta, orui , labai patogus ir gražus visais metų laikais.

Spalvos: 25 spalvas visiškai.Išskyrus išvardytus 13 spalvų, yra pilkos, tamsiai rožinė, tamsiai raudona, tamsiai žalia, povas mėlyna, tamsiai mėlyna, šviesiai žalia, šviesiai mėlyna, šviesiai violetinė, tamsiai geltona, šviesiai kupranugarių, tamsiai kupranugaris.Prašome palikite mums žinutę, jeigu norite, šių spalvų, kad mes ne sąrašas.Spalvos uniformas sąrašą, nuotraukos yra tamsiai mėlyna.

Dydis: pagal užsakymą visų dydžių.Draugams, kurių svoris yra virš 100kg arba 220lbs, mes turime papildomą mokestį už 5 USD už išlaidas papildomų audiniai.

Siuntimo Informacija

Mes esame įsikūrę Dengfeng , Zhengzhou Mieste, Kinija.Čia yra vieta, Shaolin Šventyklos.Mes pasirinkti saugiausias ir geriausias laivybos būdų, kaip visame pasaulyje.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, jei jums reikia padėti su siuntimu.

Grįžta & Grąžinti

Mes pasirinkti ir patikrinti kiekvienos prekės atidžiai prieš jį išvežti.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, jei jums reikia grįžti mūsų daiktų pakeisti arba grąžinti už tiek, kiek jis yra originalus statusą ir nenaudojami.

Klientų Aptarnavimas

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, kai jums gali prireikti pagalbos iš jav.Mes mėgautis visus ryšius su jumis.

Didmeninės prekybos paslaugos

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, jei jums reikia didmeninės ir individualų aptarnavimą.Mes siūlome labai konkurencinga gamyklos didmeninės kainos.

Prekės Pavadinimas kungfuworld
Lytis VYRAI
Audinio Tipas Broadcloth
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
medžiaga Linas
Funkcija Kvėpuojantis
Sportas Tipas Kovos Menai
Elemento Tipas Marškinėliai
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai