Nauja Reduced price!
10-pack skaidraus Plastiko Augalų Puodą Lėkšte Lašėti Vanduo Padėklai Plokštė Patvarus 15cm

10-pack skaidraus Plastiko Augalų Puodą Lėkšte Lašėti Vanduo Padėklai Plokštė Patvarus 15cm

€1.98

-43%

€3.53

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: mažas išvalykite puodą, aišku, plastikiniai kamščiai, puodą dėklas, aišku, orchidėja puodą, gėlių puodą lėkšte, augalai, lėkštė, augalų lėkštė, vazonas, augalų dėklas sodas, vazonuose augalai, lėkštė.

Aprašymas:

10 iš viso skaidrus, apvalus, plastikinis augalų lėkštutes - kiekvienas yra 15cm/5.90 colių viršuje ir 2,6 cm/1.02 colių aukščio.

Niekada nerimauti vandens perteklių arba išsiliejo dirvožemio dažymo arba kenkia jūsų namų paviršių dar kartą!Šių lašelinę lovelių bus sugauti perteklius šiukšles ir drėgmės su savo atsparus vandeniui dizainas.

Užtikrinti, kad jūsų mėgstamiausia kambarines gėles, vazonai, vazonai ir gėlės turi nutekėjimo dėklą, o ne nerimauti per arba po laistymo juos.

Šias lėkštes, yra didelis sodas projektai ir namų dekoro.Galite papuošti aplink bazę savo mėgstamą vazoninių augalų, o apsaugoti savo paviršių nuo drėgmės, pelėsių ir miltligė

Šių plastikinių augalų lėkštutes rinkinys yra pagamintas su sunkiųjų vinilo polimero, kuris turi papildomas storas statybos, turi gerų savybių, atsparus vandeniui, anti-shock

Komplektą Sudaro:

10Piece Aišku, Augalų Lėkštė Lašelinę Padėklai

medžiaga Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Kita
Stilius Kita

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai