Nauja Reduced price!
Lazdą Kapliukai Žiemos Žygiai Rankena Ramentus Trekas Polių Neslidus Stabilus, Patvarus, Priedai Ramentas Priešslydžio Sistema Prietaisas

Lazdą Kapliukai Žiemos Žygiai Rankena Ramentus Trekas Polių Neslidus Stabilus, Patvarus, Priedai Ramentas Priešslydžio Sistema Prietaisas

€3.94

-32%

€5.80

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: balta turkijos malonumas, lings turkijos malonumas, katė ledo, turkijos raki, snowshoes žiemai, anti slip sniegas, ledo vaikščioti, sniego pėsčiomis, receptas turkijos malonumas, claymore anime clare raki.

Savybės:

Sumažinti riziką paslysti

Į kapliukai tinka žiemos, ypač slidus sąlygas, kai jis sninga, ir suteikia papildomo stabilumo, kai vaikščioti ant slidžių paviršių.Ji taip pat gali suteikti jums su dideliu stabilumo, kai jūs vaikščioti ant smėlio, platus žvyro ir žolės.

Lengva įdiegti

Arešto kapliukai yra patogu įdiegti ramentas, ir alpinistų batų kapliukus gali būti įdiegta ramentas ar walker užtikrinti geresnę pusiausvyrą ir stabilumą.

Patvarus penkerių nagu dizainas

Į kapliukai yra pagamintas iš nerūdijančio plieno ir yra patvarus.Penkių ilgaamžės nerūdijančio plieno žnyplės gali įkąsti į sniego gerai, užtikrinti savo pusiausvyrą ir saugumą, kai vaikščioti ant šių pavojingų priežasčių.

Apversti dizainas

Kai įvedate kambarį, flip konstrukcija leidžia crampon priedą prie apversti aukštyn palei už crampon, kuris yra patogus jums naudoti patalpose, ir gali apsaugoti jį nuo trinasi sunku žemės, todėl saugiau naudoti ir pratęsti jos tarnavimo laiką.

Techniniai duomenys:

Elemento tipas: ramentas priešslydžio sistema prietaisas

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Spalva: sidabrinė

Kiekis: 1pc

Prekės dydis: 11*6.3*3.7 cm/4.32*2.48*1.45 colių(L*W*H)

Svoris: 110g/3.88 oz

Pakuotė:

1*kapliukai

2*varžtas

1*pakuotės dėžutė

Kilmės KN(Kilmės)
Type2
Prekės Pavadinimas diposlong
Type1
Type3

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai