Nauja Reduced price!
Android 10.0 Automobilis Stereo-2 Din

Android 10.0 Automobilis Stereo-2 Din "Android" Radijo Automobilių DVD Grotuvas, Dvigubas Din Galva, Blokas su "Bluetooth" 6.2 Colių Jutiklinis Ekranas GPS Navi"

€166.15

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: dvigubo din radijo civic, "bluetooth" automobilio radijo, FM AM, eincar honda, garso automobilį, 2 din automobilių veidrodėliai, 2 din "android" radijas, 1 din, "android" automobilių, fm radijas.

"Android" Stereo Multimedia Player Automobilio Radijo, GPS, Touchscreen, Bluetooth

Naujausias Android 10.0 2din DVD stereo sistema su enhanced sklandumą, suderinamumo ir privatumo.Jūs galite įdiegti, kiek programėlių, nesirūpindami, mėgaukitės greičiau paleidimo greitis, greičiausias atsako ir sklandžiausiai vartotojo patirtį. 2din automagnetolos, gps-6,2 Colių capacitive jutiklinis ekranas: labiausiai patogus būdas kontroliuoti savo 2din radio,pasirinkti ir koreguoti nustatymus, paspaudus ant ekrano mygtukus ir meniu,android 2 din car stereo su vartotojo sąsaja:suteikti jums geriausios vartotojo patirties sąsajos.

"Android" vadovas blokas su 2din dvd grotuvas, atsarginės kameros įėjimas,šis "bluetooth" android " radijo automatiškai pereina į kamerą, kai jūs atbuline eiga automobilis,todėl jūsų atbulinės eigos patogiau ir saugus."Android" automobilio radijo 2 din paramos EQ nustatymus, "android" 2din automobilis stereo-palaiko TF korteles ir USB flash tvarkykles, todėl jūs galite greitai įkelti muziką ir filmus iš savo kompiuterio ar kito prietaiso į savo atminties kortelę/stick ir žaisti juos atgal lengvai.

"Android" 10.0 "bluetooth" stereo 2din su mikrofonu,parama laisvų rankų skambinimas ir muzika,kai jums skambina,android 10.0 automobilio radijas automatiškai išjungiamas audio ant jūsų sistemos, todėl jūs galite pasiimti savo skambinti be tekinimo nustatytos apimties arba keičiant parametrus.Automobilis stereo-dvigubas din ateina su išorinio mikrofono,2din "android" radijo automobilių su vairo kontrolę:galite pakeisti takelių,tomas patogiai neatsižvelgiant rankas nuo vairo,daug saugesnė nei anksčiau.

Jūs galite susisiekti su savo "iPhone" belaidžiu ryšiu ar "Android" išmanųjį telefoną per USB kabelį, kad gauti prieigą prie kai kurių savo mėgstamą apps tiesiai ant 2din "android" automobilių garso sistemos.Dėl "Android", jūs netgi galite patirti dvikryptis kontrolės tarp jūsų telefono ir jutiklinį ekraną 2din automobilio radijo "android".Mėgautis visą ekrane prieigos patirtį per didelis ir ryškus lietimui jautrų ekraną, ir padėti jums likti dėmesio kelyje.

2din automobilio garso sistemos, "android" su "bluetooth" radijo lengvai galima pasiekti naudojant interneto, offline map arba pirkimo žemėlapį kortelę. 2 din "android" automobilio garso sistemos galima greitai paleisti visus navigacijos apps, pavyzdžiui "Google" Žemėlapiai, Waze ir pan., ir siūlo up-to-data kelyje informacija ir glausta vairuotojo puses.

Techniniai duomenys:

Operacinė Sistema: Android 10.0

PROCESORIUS: Ouad Core CPU

RAM: 2GB

ROM: 16 GB

Ekrano Raiška: 800* 480

"Android" & "iPhone" Ekrano atvaizdavimas: Taip, peržiūrėti savo telefoną ant automobilio stereo ekrano.

Rankas Laisvai Kalbėti:

Vidinė/ Išorinis Mikrofonas skambinimo be rankų

Parama garso transliacijos, Telefonų Knyga, greitos paieškos funkcija kontaktai

DVD

Regiono nemokamai, remti visus formatus

GPS

Parama internetu ir off-line navi programos, e.g.Waze, Sygic, "Google" (Nemokamai Neprisijungęs GPS žemėlapis kortelė komplekte)

3D Žemėlapius ir nurodymų balsu, radijas/ USB/ SD peržiūros naršydami

Radijas:

AM/ FM imtuvą (visame pasaulyje), RDS Radijas

Vairas Kontrolės

Pakeisti takelių ir tomas patogiai(Dėmesio: Tik palaikymo pasipriešinimo pagrindu analoginio signalo įvesties vairas)

WIFI/ 4G interneto

WIFI: ateina su WIFI antena geresniam signalo priėmimui

4G (neprivaloma): Reikia išorinį USB, 4G modemą ir WCDMA 4G dažnių juostos plotis SIM kortelės

Paramos Cam-In

Paramos RCA tipo atvirkštinio vaizdo kameros įėjimas, automatiškai perjungti pakeisti ekraną, kai važiavimo atbuline eiga automobilis.

Apie EinCar

Išskirtinis, Patyrusių & Puikios Automobilių elektronika, EinCar?siekiama suteikti jums prieinamą ryškus, aukštos kokybės multimedijos automobilių Pramogų ir Ryšių Produktų.

Raktiniai žodžiai: Dvigubo din Android 10.0 automobilio garso sistemos, "Bluetooth", gps navigacijos, dvd grotuvo, 6.2 colių jutiklinis ekranas, stereo automobilį.

Įtampa 12V
Rezoliucija 800*480
Prekės Svoris 2.5kg
ROM 16 GB
Prekės Pavadinimas EinCar
Veikimo Sistema Android 10.0
Elemento Dydis 178*165*100 mm (Ilgis*Plotis*Aukštis)
OSD Kalba lietuvių
Modelio Pavadinimas "Android" Automobilių / CD DVD Grotuvas
RAM 2 GB
Radijo Dažnių Atsaką FM
Kilmės KN(Kilmės)
Krova In-Dash
Medžiagos Tipas Aolly
Din Dvigubas Din
Ekrano Dydis 6.2"
200000202 360614,271,100014621,360612,200005079

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai