Nauja Reduced price!
Perkeltine Paveikslų Merginos su smuikas Graži moteris tapybos šiuolaikinio meno, muzikos ir meilės Rankomis dažyti meno kūrinius sienų dekoras

Perkeltine Paveikslų Merginos su smuikas Graži moteris tapybos šiuolaikinio meno, muzikos ir meilės Rankomis dažyti meno kūrinius sienų dekoras

€64.43

-19%

€80.53

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: šiuolaikinių dažų skaičius, abstrakti aliejinių dažų, numeris dažai, pagal skaičių dažai, smuikas sienos, suknelė smuikas, dažų smuikas, mergina dažų skaičius, ranka tapyti, peilis žaisti.

100% Rankomis Dažyti + 100% Pasitenkinimo + Aukšta Kokybė + Pinigų Quranteed

APIE MUS :

Jūros Sodas Galerija, esančiame Xiamen mieste, Kinija.Mes specializuojamės į creativing rankomis dažyti aliejus paveikslai nuo 2008. Mes surinkome šimtai puikių menininkų,kurie turi daugiau nei 10 metų dažymo patirtis, facous abstrakčių aliejaus tapyba,portretas, paveikslų,gyvūnų paveikslų,Kraštovaizdžio paveikslų,natiurmortas ir gėlių ir pan.Į reprodution paveikslų, Van Gogh,Monet,Salvadoras dali,Renior Da Vinci,Picasso yra labai karšta čia.Mes tikime, kad jūs galite turėti didelį pasirinkimą čia.Mes visada padaryti daug pastangų suteikti jums įdomus ir nuostabi internetu paslaugas.

Custom Užsakymus & Portretų Tapyba

Norite nustebinti savo draugus ypatingą dovaną svetimi/savo gimtadienius ?Norite nustebinti savo sutuoktinio portretas jūsų vestuvių nuotraukos ?Norite nustebinti savo mamą su tapyba, jos mėgstamiausia pet ?Mes galime paversti bet kokias nuotraukas ir skaitmeninis vaizdas į rankų darbo aliejaus tapybos šedevras.Mes galime sukurti ką nors iš portretas save, savo šeimą ir artimuosius, tapyba jūsų mėgstamiausia atostogų vietoje arba pirmasis automobilis.Kaip pateikti užsakymą Užsakymai : 1.Siųsti mums didelės raiškos nuotrauką arba nuotrauką, kurią norite atlikti. 2.Leiskite mums žinoti, jūsų reikalavimą.Pavyzdžiui, dydžio.Jei turi bet kokių pakeitimų iš foto ? 3.Mes atsiųsime jums kaina patvirtino. 4.Kaina patvirtino.Mokėjimo padarė.Savo užsakymą patenka į dažymo procesą. 5.Po 15-20 dienų, jūsų užsakymas baigtas.Mes atsiųsime jums foto baigė tapybos kokybės patvirtino. 6.Kokybės patvirtino.Siuntos padarė.Sekimo Numerį išsiųstas.Po 7-10 dienų, jums bus gauti jūsų užsakymą.

Naftos Paveikslai Descripitions: 100% handpainted ant drobės, o ne spausdinti, ne plakatas.Visos Kopijos yra Aukštos kokybės.Drobė Tik, be ištempti arba įrėminti.Susisiekite su mumis ir papildomų išlaidų, jei norite rėmo arba ruožas. 100% Pinigų grąžinimo Garantija.Lengva Grąžinimo Politiką.Didmeninės kainos, didelis užsakymą, didelis nuolaida.Visi waterprint ar atlikėjo pavadinimas ant nuotraukos nebus parodė baigtas tapyba.Prašome pažymėti jūsų užsakymą, jei norite pasirašyti atlikėjas Tarptautinės dydžio standartas : 20 "x 24" ( 50x60 cm ), 24" x 36" ( 60x90 cm), 30" x 40" ( 75x100 cm ), 36" x 48 "(90x120 cm ) , 40" x 60" ( 100x150 cm ), 48 "x 72" ( 120 x 180 cm ) , Visi pritaikyti dydis rasti

Apdorojimo laikas jūsų užsakymą :

Nes visos kopijos yra ranka-dažytos, paprastai tai užtruks apie 10-15 dienų iki pabaigos po apmokėjimo.Mes naudojame greitas ir saugus pristatymas, pristatymo laikas yra 5-10 dienų.Iš viso jums bus gauti jūsų užsakymą, 15 - 25 dienas po apmokėjimo.Mes stengiamės, kad laivas jūsų užsakymą kuo greičiau.

Lengva Grąžinimo Politika :

Jei nesate patenkintas mūsų kokybės per 10 dienų po gautas, mes galime priimti grįžti, visa grąžinamoji išmoka bus išsiųstas atgal po to, kai mes turime grįžti tapyba.Jei paveikslas yra pažeistas pristatymo ar pažiūros, prašome atsižvelgti į nuotraukų į mus, visi tai patvirtina,mes atsiųsime jums naują dažymo ar visa grąžinamoji išmoka bus išsiųstas pirkėjui pinigus atgal.

Atsiliepimai:

Mes dėkingi už jūsų 5 žvaigždučių atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų kokybės ir paslaugų .Jei yra kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis PRIEŠ jums palikti atsiliepimą.Mes manome, kad visas problemas galima išspręsti.Linkiu jums malonu apsipirkti čia.

Kampai mūsų Galerijoje :

Stilius Impresionistų
Forma Vieną
Originalus No
Prekės Pavadinimas Zemalu
Vidutinis Aliejus
Dalykai Paveikslas, Tapyba
Rėmas No
medžiaga Linas
Kilmės vieta Fujian, Kinija (Žemyninė)
Tipas Handpainted
Kaligrafijos ir tapybos tipas Drobė, tapyba
Paramos Bazės Drobė
Formos Stačiakampis
Rėmelio režimu Drobė Tik
Technics Rankomis Dažyti

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai