Nauja Reduced price!
1 Gabalas Suspaudimo Kulkšnies Įtvaras Paramos Rankovėmis Elastinga Megzti Anti-slydimo Sporto Krepšinio Apsaugos Tvarstis Paramos Pėdų Skausmas

1 Gabalas Suspaudimo Kulkšnies Įtvaras Paramos Rankovėmis Elastinga Megzti Anti-slydimo Sporto Krepšinio Apsaugos Tvarstis Paramos Pėdų Skausmas

€1.95

-25%

€2.60

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: serijos automobilių metallic, serotonino metalinės sienos, serija gyvūnų žibintai, serija agentai skydas, disney jasmine stiklo, jazminų smilkalų lazdelių, serija draugais žiedai, jazminų atveju giltter, serija 7 braun peilis.

Savybės:

1.GERESNIŲ REZULTATŲ

Tai leidžia jūsų kūno lieka patogiai ir turėti geresnį supratimą apie tai, ką jūsų kūnas yra veikiama įvairių sporto veikla.

2.3 D MEZGIMO TECHNOLOGIJA

Mūsų audinys yra lengvas, erdvus, ir sunku nešioti, pagaminti iš medžiagos.Tai mezgimas yra pranašesnis neopreno tuo, kad ji yra sukomponuotas meistriškai mūsų mašinos, kad būtų patvarus ir lankstus sporto veikla.

3.SUMAŽINTI KOJŲ SKAUSMĄ

Pavargę, skaudėjo kojas rasti skausmo su mūsų pėdų rankovės & suspaudimo paramos kojinės.Geriausia kulkšnies parama petnešomis, kuriame veikia, naudotis, ir dieną į dieną veiklai.

Paketą, įskaitant:

1 gabalas Kulkšnies Įtvaras Paramos (Kaina yra vienas gabalas ,jei norite Poros ,prašome užsisakyti 2 gabalas,ačiū)

medžiaga Nailonas
Savybės Sumažinti kojų skausmą
Modelio Numeris YD1513
Prekės Pavadinimas ZMHTDREAMHUNTER

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai