Nauja Reduced price!
5vnt/Set Professional Nerūdijančio Plieno Dantų Nustatyti, Stomatologas, Dantų Rinkinys Žodžiu Švarų Zondo Pincetu Įrankių Rinkinys

5vnt/Set Professional Nerūdijančio Plieno Dantų Nustatyti, Stomatologas, Dantų Rinkinys Žodžiu Švarų Zondo Pincetu Įrankių Rinkinys

€4.69

-32%

€7.00

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: dantų valymo rinkinys metalo, dantų valymo rinkinys kūdikiui, breville valymo rinkinys, kanopos valymo rinkinys, nikon valymo rinkinys, dantų valymo rinkinys kelionės, veido valymo rinkinys, canon valymo rinkinys, dantų valymo rinkinys, vandens, Dantų Valymas.

Aprašymas

100% Brand New ir Aukštos Kokybės

1. Penkių dantų higienos rinkinys yra naudojamos siekiant išlaikyti savo dantų ir dantenų sveikatą, kuri apsaugo nuo blogą burnos kvapą, dantenų ligos ar karieso.Odontologas įrankių rinkinys yra viskas, ko reikia skatinti dantų priežiūra, dantų balinimo ir jums žėrinti šypsena.

2. Jūs suprato, kad tai yra sunku pašalinti maras, ir totorių dėl savo dantų šepetėlis, dantų siūlas, dantų juosta arba kai bandote siūlas tarp jūsų petnešos.Galite naudoti dantų tools pašalinti dėmes sunku, totorių ir šiukšles jūsų dantų ir dantenų.

3. Rinkinį, galite sutaupyti pinigų jūs naudodami šias pigūs odontologijos priemonės, valymo dantis namuose.Ji turi tokį patį poveikį, kaip rūpintis dantų.

4. Šis dantų higienos rinkinys apima nerūdijantis plienas anti-rūko dantų veidrodis(burnos veidrodis), dantų pasiimti/dantų explorer/dantų zondas(metalo dantų krapštuką).Pincetai (kolegijos pincetu), pjautuvo pavidalo scaler ir dantų totorių scaler/grandiklis ar totorių valiklis.Apsauginį dėklą, galite išlaikyti savo dantų valymo priemonės saugus.

Paketų Sąrašo:

5vnt Giliai Dantų Valymo įrankiai

1pc Elegantiška dėžutė

Modelio Numeris Dantų Įrankių rinkinys
Prekės Pavadinimas KuZHEN
NET WT Kita
Komponentas \
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai