Nauja Reduced price!
2020 M. Naujo Dizaino Didmeninė Iliuzija Mažas Traukiniu O-Kaklo, Rankovių Backless Nėrinių Senovinių Vestuvių Suknelė Vestuvių Suknelė Undinė

2020 M. Naujo Dizaino Didmeninė Iliuzija Mažas Traukiniu O-Kaklo, Rankovių Backless Nėrinių Senovinių Vestuvių Suknelė Vestuvių Suknelė Undinė

€97.49

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: šviesdėžės tianrui 40, odinis rankų kvapų, žibintas stabdžių m365 led, taškelis xiaomi redmi 3, taškelis "ipad" 10 2 atvejis, mehndi ka filmų vaizdo, legging atsitiktinis kulniukai, stogo bėgiai rav4 2018, galia bamk iphone 5s.

Apie Spalvų ir kokybės

Kadangi kompiuterių ekranai turi chromatinę aberaciją, ypač tarp CRT ekranas ir LCD cscreen, spalvų skirtumas negali būti vengiama, todėl mes negalime garantuoti, kad spalva mūsų produktai bus excetly pat, kaip nuotraukas matėte, prašome suprasti.Jei esate labai labai griežtos spalvos, prašome susisiekti su mumis pirma, prieš jums užsakymą.Ačiū.Iš esmės visos stiliaus nuotraukos iš Interneto.Mes negalime garantuoti, kad jie gali būti 100% tos pačios(išskyrus elementus su mėginio nuotraukos), tačiau mes stengiamės pagerinti panašumo.Taip pat ir kaina yra tiesiogiai proporcinga kokybei todėl mes tikimės, kad jums gali būti patenkintas kokybę pagal kainą.

Gamyklos Kaina & 100% REALIŲ FOTO

Tai, ką matote, yra tai, ką jūs gaunate, taip pat galite susisiekti su mumis dėl daugiau nuotraukų suknelė.taip pat kviečiame užsakymą pagaminti pagal nuotraukas.

Klientas turi skaityti pirmąją:

1.Mes (FANWEIMEI) yra gamykloje mieste Sudžou Kinijos, mes galime procesą priėmimo ir pristatymas labai greitas.Standartinio dydžio paprastai reikia 3-10days.Pagal užsakymą pagaminti reikia 10-15days. 2.Mes priimame daug REALIŲ NUOTRAUKŲ, kad dauguma mūsų modeliai ir toliau bus atnaujinti REALIOS FOTO ant puslapiai, kurie padės jums tikėti tuo, KĄ JŪS MATOTE, KĄ JŪS GAUNATE. 3.Pasirinko dydis yra svarbiausias dalykas.Prašome įsitikinkite, kad griežtai pagal mūsų dydžio diagramos, ypač modelių su užtrauktuku ant suknelę atgal.Jei jums reikia pagal užsakymą suknelė, prašome susisiekti su mumis, mes jums suteiks duomenis, kuriuos reikia išmatuoti ir taip pat matavimo instrukcija. 4.Jei jums reikia, kad ši suknelė labai skubiai, prašome nedvejodami pasirinko www.butautu.lt standartinis pristatymas arba bet koks kitas nemokamas pristatymas metodas ,kuris tuos siuntimo greitis yra lėtas, mes rekomenduojame jums susisiekti su mumis dėl datos suknelė naudojimo ,mes pasakyti, yo, jei gali rinktis kita greitas pristatymas metodai.

GEROS DIENOS!

Apie mus

GRĄŽINIMO POLITIKA

Mes atsisakys grąžinti pinigus, jei u nepadeda patvirtinimo muitinės.Taigi, prašome perskaityti atidžiai politikos PATVIRTINIMO žemiau.Ačiū. !!!Už individualų dydį, mes dont priimti grąžinti pinigus. 1.Jūs turite 5 dienas nuspręsti, jei prekės yra dešinėje jums po to, kai gavo juos. 2.Galite grįžti arba mainų bet unworn,unwashed,nepakeistas,nepažeistos elementus originalioje pakuotėje, įskaitant savo užsakymo Nr 3.Grįžti laivybos mokestis yra mokamas pagal pirkėjo. 4.Siekiant slove savo problemą kuo greičiau,susisiekite su mumis pirmą, ir pasakykite mums savo sugrįžimo sezoną. 5.Po to, kai mes gavome savo grįžta sklypas info ir sekimo Nėra.mes grąžinsime jūsų pinigus į savo sąskaitą per 3-10 darbo dienų. 6.Mes labai atsiprašome, jei gavote prekę, kuri yra ne tai, ką iš tikrųjų galite užsisakyti ar ne tas pats, kaip nuotraukose arba aprašymo-sako tinklalapiuose.

Pristatymas metodas

Atsiliepimai

Kilmės KN(Kilmės)
Mados Elementas paprastas
Nėščioms Moterims, No
Modelio Numeris 9155
Iškirpte O-Kaklo
Tikrasis Vaizdai taip
Kilmės vieta Kinija
Traukinys Valymo/ Šepetys Traukinys
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Talėja imperija
Prekės Pavadinimas YASHANG
Elemento Tipas Vestuvių Suknelės
Vestuvinė Suknelė Audinys Nėriniai
Apdaila Nėriniai
Atgal Dizainu Nėriniai
Built-in Liemenėlė taip
Rankovės Stilius Rankovių
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Siluetas Mermaid/Trimitas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai