Nauja Reduced price!
Mintiml Sirius Įrankių Dėklas Profesija Reguliuojamas Teisę Diržo Turėtojas Nešiojamų Kabinti ir Įrankių Plaktukas Juosmens Nustatyti L4D8

Mintiml Sirius Įrankių Dėklas Profesija Reguliuojamas Teisę Diržo Turėtojas Nešiojamų Kabinti ir Įrankių Plaktukas Juosmens Nustatyti L4D8

€10.08

-40%

€17.08

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: cleaner tikslas, visatos raktas, "magic wand" sirius, sulaužytas automobilio raktas, cleaner lenkijos, pratęsimo raktas, juoda lazdelė, cosplay sirius, gręžimo kablys, mintiml.

Dokumente .produkto aprašymas { font-size: 16px; font-family: Comic Sans MS, Verdana, Gruzija; } .produkto aprašymas .vaizdai { text-align: center; } .produkto aprašymas img { max-width: 100%; width: 800px; aukštis: 800px; vertikalios-align: middle; }

Saugi, paprasta naudoti, greitai pasiekti visus savo įrankius, kurių Įrankių Dėklas Nustatyti.

Įrankio Danga tvirtai laikosi švarus, plokščiu paviršiumi įrankis ir įsitvirtins mūsų Įrankių Dėklas lengvai pasiekti!Ne daugiau purvinas ir visiškai nemokamai savo rankas.

Pagerinti savo darbo efektyvumą, nes visada turintys savo priemonė pasiekti!

Pagrindinės Savybės

2-in-1 Priemonė Saugumo Sistema

Įrankių Dėklas įrašus diržo, o prisegti prie elastine danga apgaubianti bet delninis įrankis.Pin skaidres į dėklas su mygtuku ir įsitvirtins, puikus lock sistema, siekiant užtikrinti savo handtool.

Greita Prieiga prie Jūsų Įrankiai

Atgal įrašą dizainas leidžia lengvai įrašą Įrankių Dėklas ant bet reguliariai diržo ar įrankių diržas ir leidžia įrankį laisvai judėti, o fiksuotojo, leis jums lengvai pasiekti savo handtools.

Atlikti Bet kuris Įrankis, ne Jūsų Pusėje

Pin prie rankena skaidres į Dėklas ir spynos, saugiai, be sukasi, tvirtas velcro užsegimas užtikrina sukibimą vieta, ir sukibimą, neleidžia trikdyti naudoti.Be to, ji tinka kairės ir dešiniarankiams naudotojams.

Universalus Tinka Bet kokios Priemonės

Elastiniai Įrankio Danga demonstruoja, kad tilptų jokių įrankių rankenos, pvz., " multi-tools, žibintuvėlis, drill/drivers ir stūmokliniai pjūklai, ne daugiau nerimauti rasti įrankiai visur, ir ne daugiau, visuomet laikykite įrankį į savo rankas, kai nereikia naudoti jį.

Puikus Handtool Padėti

Įrankių Dėklas drabužiai atsparios medžiagos maksimaliam patvarumui.Nailono kompozitinių ir patikima konstrukcija atsistoti grubus kasdieniniam naudojimui, padeda mažinti savo milžinišką darbo krūvį, ir pagerinti savo darbo efektyvumą.

Specifikacijos

Medžiaga ABS / Nailonas

Savybės Elastinga Danga / Non-slip Przechowywalnia Įrašą

Proga Indoor / Outdoor

Pakuotės Turinys

1 × Mintiml™ Įrankių Dėklas

1 × Mintiml™ Įrankio Danga

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

Modelio Numeris DJF6087

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai