Nauja Reduced price!
10vnt/daug Pūko Pagalbos Pakeitimas Nuotolinio Rakto Pakabuku Ašmenys lapelyje

10vnt/daug Pūko Pagalbos Pakeitimas Nuotolinio Rakto Pakabuku Ašmenys lapelyje "Lexus" ES350H GS350 GS450h IS250 IS350 RC350 2013

€11.44

-9%

€12.71

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: vyrai lagaminą akademija, vyrų kostiumas mados raudona, neon naudoti 220v, dalys multivarka žiedas, dalys motociklu "java", vyrų kostiumas striukė vaikinai, dalys, mercedes mygtuką, mens kostiumai chaki vaikinai, dalys, mercedes-benz slk200.

Prekės Aprašymas: Būklė:100% visiškai Nauja, Spalva:Kaip nuotraukoje parodė, Funkcijos: 1.Geriausias pakaitalas raktas su skaldytų mygtukus arba dėvėti klavišą atveju. 2.Pagrindiniai atveju ir pūko klavišą peilis tik.Elektroninės vidinės dalys. 3.Gauti peilis supjaustyti vietos spynų/pardavėju arba sukeisti diską su jūsų originalus.Prašome palyginti su paveikslėliais, prieš pirkdami, įsitikinkite, kad jūsų raktas yra lygiai ta pati kaip pic rodo!Svarbi Pastaba: 1.Šis elementas nėra maža,ji yra tik nuotolinio klavišą " shell atveju pakeitimas. 2.NĖRA interjeras (remote/electronics/atsakiklis lusto)vieneto viduje. 3.Prašome patikrinti, ar jūsų raktas atrodo taip pat, kaip vienas mūsų produktas paveikslėlyje prieš perkant.Pakuotė:

1* Mygtukas Peiliukų

Pritaikymas No
Mainų Dalies Numeris pagrindiniai peilis
R/C Funkcija be
Kitos Dalies Numeris pagrindiniai peilis
Medžiagos Tipas Metalo
Gamintojas Dalies Numeris pagrindiniai peilis
Prekės Pavadinimas TEMREIPO

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai