Nauja Reduced price!
Kompiuterio pūstuvas su stipriu galios ventiliatoriaus pramonės sootblowers smulkių buitinių dulkių

Kompiuterio pūstuvas su stipriu galios ventiliatoriaus pramonės sootblowers smulkių buitinių dulkių

€44.76

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: "nokia" x rm980 cenzūruoti, nokia6233 ausines, draugei pirkti marškinėliai, "nokia x6" amazon " pardavimo, "logan priekinis žibintas 2018, priekinis žibintas 2005 m. "lexus", mergina jean "zara", "nokia x7" vartotojo vadovas, žibintų šviesos srauto 5000.

Dulkių šalinimas, pučia veikimas yra paprastas, laiko taupymo ir taupantis, pagerinti darbo efektyvumą, rinkti dulkių maišelis aplinkos apsaugos dizaino, gali būti pakartotinai naudojamas švarus naudoti;

M didelės išėjimo galios, stiprus vėjas, greitis, greitas valymas, visų rūšių dulkių; M

Kompiuterio PROCESORIAUS ventiliatorius, ventiliatoriaus galia ir važiuoklės, TV, ekranas, garso ir taip yra taikoma.

Patarimai:

Sudedamosios dalys kompiuteris yra netolygus, tuyere negali liesti dulkių paviršiaus, su mažu šepetėliu valyti iki dulkių ir tada sugeria poveikis yra geriau.Dulkių, kad tuyere gali kreiptis sugeria poveikis yra labai gera, pavyzdžiui, kilimų, patalynės ir pan.

Produkto informacija

Produkto informacija

Produkto pavadinimas Pramonės Pūstuvas

Produkto modelis, MNTO70020-B

Raktiniai žodžiai vardinė įtampa; įėjimo galia;

Gaminio dydis:

220V1000W

Bendras ilgis 38cm pločio 16.8 cm 20cm

Produkto specifikacijos, stacionarių greičio, 6 greičio reguliavimas nominalus dažnis: 50Hz

Be apkrovos greitis

13000r / min

1. Produktas, Turtingas Mūsų įmonė yra įsikūrusi didžiausia Kinijos didmeninės prekybos rinkoje.Bet kokio produkto jums reikia, gali būti siunčiami į mane su produkto nuotraukomis ar modeliai.Aš duosiu tau žemiausia citata, kaip greitai, kaip įmanoma, ir tada įdėti produktą į parduotuvę nusipirkti. 2.Kokybės Užtikrinimo Visi produktai parduodami parduotuvė yra originali, prašome būti tikri, kad perkate!Jei turite klausimų dėl produkto, susisiekite su mumis dėl www.butautu.lt ir mes pasistengsime atsakyti jums per 12 valandų! 3.Paslaugų Garantija Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, ir jums bus taip pat gauti 5 taškų atsiliepimų. 4. Pristatymas Garantijų paketą, informacija gali būti atsekti.Jei negavote pakuotės po 60 dienų, jūs galite susisiekti su mumis ir mes grąžinsime jums visiškai.

Naudojimas Komercinės Gamyba
Tipas Rankinių Įrankių Dalys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai