Nauja Reduced price!
Kinų Zodiakas Jautis Galvijų Pliušiniai Žaislai Pakabukas Raudona Pieno Karvė Talismanas Įdaryti Lėlės Vaikams Mergaitės Gimtadienio, Naujųjų Metų Dovanos

Kinų Zodiakas Jautis Galvijų Pliušiniai Žaislai Pakabukas Raudona Pieno Karvė Talismanas Įdaryti Lėlės Vaikams Mergaitės Gimtadienio, Naujųjų Metų Dovanos

€2.14

-34%

€3.29

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: hat jūreivis, karvė spausdinti, jautis pliušas, gx16, jautis žaislas, zodiakas jautis, karvė žaislas, jautis, karvė dekoras, angel lankelis.

Savybės

1. Medžiaga: mielas karvių lėlė pagaminta iš 100% naujos kokybės trumpas pliušas, ekologinio draugiškas, netoksiškas, patvarus, atsparus vandeniui, gali būti naudojama papuošti automobiliai, sodų ir vazoninių medžių

2. Subtilus ir sklandų jausmas, mielas formos, kruopštus elektroninių siuvinėjimo technologijos, vaizduojantis simbolis turto ir ženklas, kad jūs galite padaryti likimo ir būti saugi ir sveika Metais Jautis.

3. Gražus siuvinėjimas amatas.Kiekviena dalis yra užpildyti pilnai, nėra lengva deformacija, stiprų atsparumą, tinka šeimos dekoracijos, sofa-lova, pagalvės, dovanos draugams ir artimiesiems.

Specifikacija

Medžiaga: Pliušas

Įdarui: PP medvilnės

Dydis: 25 cm, 30 cm, 40 cm

Komplektą Sudaro:

1 x Žaislas

Dear Klientas:

Jei esate nepatenkinti mūsų produktai gavusi juos, prašome susisiekti su mumis pirmą, o ne kelti ginčo tiesiogiai.Dėkojame už jūsų supratimą!

Patarimai:

1. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti klaidą 0-2cm.

2. Prašome atkreipti dėmesį, kad dėl skirtingų pozicijų, nuotraukos, spalvos gali būti chromatines aberacijas.

3. Po pardavimo garantija: 100% kokybės garantiją.Jei turite bet kokių kitų problemų, naudojimo metu, prašome būtinai susisiekti su mumis, o ne neigiamus atsiliepimus tiesiogiai.Ji bus labai dėkingi, ačiū!

Prekės Pavadinimas sasahere
Temos Talismanas
Yra Protingas Prietaisas No
Stilius Tradicinė Kinų
Kilmės KN(Kilmės)
medžiaga Tekstilės & Audinys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai