Nauja Reduced price!
Dulkių siurblių Priedai, kiliminė danga, Grindų Antgalis Prasta NUOTAIKA 1610 Xarion Suderinama Pelėda Absorbentas Gaubtu HT-A-EMC0021-645

Dulkių siurblių Priedai, kiliminė danga, Grindų Antgalis Prasta NUOTAIKA 1610 Xarion Suderinama Pelėda Absorbentas Gaubtu HT-A-EMC0021-645

€7.02

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: pop lizdas telefonai kuromi, tiesiai barzdos skutimosi rinkinys, tiesiai bitų cnc karbido, sijonas korėjos ilgos žiemos, pinscher šuo bobble head, dryžuotas klostuotas sijonas, smeigtukai super, metallic, pinstripe liemenė mens, scotch soda moterų medvilnės.

Tą Pačią Dieną, Greitas Pristatymas Pranašumas

Produkto savybės; Pelėda Sugeria Galvos -Tinka nurodyti dulkių siurblys modelis. -Stovėjimo vietą letena padės išspręsti absorbentas galvą ant savo mašinos. -Suteikia didelį valymo našumą su platų įsiurbimo kanalai. -Dėka savo pedalą, jis gali būti naudojamas su teptuku ant kietų grindų ir be šepetys kilimams. -Ji slysta lengvai ant kiekvieno paviršiaus dėka ratus pagal jį.

"Matmenys produktas yra, kaip šis." 0.35 G ILGIS = 26 PLOTIS = 10 AUKŠTIS = 7

Pakuotė;

-1 Pelėda Sugeria Galvos

Atkreipkite dėmesį į Dalykus;

* Jei jums patikrinti modelio ant etiketės pagal jūsų dulkių siurblys ir patalpinti jūsų užsakymą, jums nereikės jokių problemų.

* Jei nežinote ar produktą norite pirkti tinka jūsų dulkių siurblys, ar ne, jūs būsite informuoti apie atitiktį informacijos, jei galite atsiųsti mums modelis yra informacija etiketėje pagal jūsų dulkių siurblys.

* Mūsų produktai yra pakuojami taip, kad nebus pažeista ir centų su sąskaita faktūra.

* Minėtų markių ir modelių pavadinimai yra parašyta, kad rodo markių ir modelių, su kuriais produktai yra suderinami.Nėra verslo partnerystės su minėtų prekių ženklų.

Kilmės TR(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Parmis
Vakuuminis Dalis Tipas Žarnos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai