Nauja Reduced price!
Onlyou pora laikrodžiai vyriški kvarciniai laikrodžiai žiūrėti moterims, Vyrams žiūrėti Moterims žiūrėti automatinė vyrų laikrodžiai moterų žiūrėti prabanga

Onlyou pora laikrodžiai vyriški kvarciniai laikrodžiai žiūrėti moterims, Vyrams žiūrėti Moterims žiūrėti automatinė vyrų laikrodžiai moterų žiūrėti prabanga

€32.64

-30%

€46.63

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: žiūrėti moterys, laikrodis, keramikos žiūrėti balta, diamond vyrai, stačiakampis žiūrėti, vyrai žiūrėti, squar žiūrėti, Moterų laikrodis, coupl žiūrėti, Meilužis Žiūrėti.

Skersmuo: 40mm vyrams ir 30mm moterims

Žiūrėti storis: 9mm

Žiūrėti band plotis: 20mm vyrai ir kaip 14mm moterims

Laikrodžio dirželis yra pagamintas iš natūralios odos, dažniausiai naudojami veršiena, stručių odos ir krokodilo odos, patogūs dėvėti.

石英手表:石英手表由电池提供动力,由石英晶体稳定的高频振动作为时间基准,因此石英手表可靠性高,走时准确.在日常使用中onlyou石英手表能够保证月误差不超过20秒.

Kvarco žiūrėti: Kvarcinis laikrodis yra maitinamas akumuliatoriaus, kurį kvarco kristalo stabili aukšto dažnio vibracijos, kaip laiko atskaitos, todėl kvarcas laikrodžio patikimumas yra didelis, tikslų laiką.Kasdien naudoti, onlyou kvarciniai laikrodžių gali garantuoti mėnesio klaida mažiau nei 20 sekundžių.

手表防水:

onlyou情侣手表都能达到30米(3BAR)防水要求,仅限于无压力的水花,洗手和淋雨可以防水,游泳或洗澡时不能防水,若使用不当手表出现水雾,则说明表壳内已经进水,请及时找钟表维修人员更换防水配件.

Žiūrėti vandeniui:

Onlyou mėgėjams laikrodžiai gali siekti iki 30 m (3BAR) vandeniui reikalavimus, tik ne slėgio purškimo, Skalbimo savo rankas ir stovi, kad lietus gali būti atsparus vandeniui, plaukimo ir maudymosi negali būti atsparus vandeniui, jei dėl netinkamo žiūrėti, vandens rūkas, tai reiškia, kad byla turi vandens, prašome laiku rasite žiūrėti priežiūros personalas pakeisti vandeniui priedai.

手表防磁:

手表不宜接触或放置于较强磁场的地方,在佩戴时如接触具有强磁场的发动机,电动机等物体时,或不慎将手表放在收音机,电视机,音响,磁铁等附近时,手表就会被磁场磁化.手表被磁化后,不但走时不准确,有的时针不转动.出现类似情况请及时找钟表维修人员进行退磁,使手表恢复正常.

Antimagnetic žiūrėti:

Žiūrėti neturėtų būti kontakto su arba dedama į stiprų magnetinį lauką, kai dėvi tokius kaip susisiekti su varikliu, variklio ir kitų daiktų, kurių stiprų magnetinį lauką, ar netyčia įdėti žiūrėti į radijo, TELEVIZIJOS, garso, magnetas, t.t.šalia watch bus magnetized pagal magnetinio lauko.Žiūrėti magnetized, ne tik kelionės metu, nėra tiksli, kai pagal laikrodžio rodyklę nesisuka.Į panašią situaciją, prašau, rasti laikrodį techninės priežiūros darbuotojai demagnetization, kad žiūrėti atgal į įprastą.

手表防震:

日常生活的振动不会对机芯的正常运行造成影响.手表是一种较为精密的仪器,剧烈的碰撞会损坏手表.平时避免手表受到剧烈撞击,在剧烈运动时最好将手表摘下.

Žiūrėti šoko įrodymas:

Vibracijos kasdienio gyvenimo neturės įtakos normalų judėjimą.Žiūrėti tiksliau priemonė, žiaurių susidūrimų bus sugadinti žiūrėti.Paprastai siekiant išvengti žiūrėti smurtinio poveikio, kai energingi pratimai yra geriausias žiūrėti off.

防腐保护:

手表应避免接触各种溶剂(酒精,汽油),化妆品,喷雾剂,粘着剂,洗涤剂,油漆等腐蚀性物体或液体,以免表壳,表带受到腐蚀而变色或损伤.

Apsauga nuo korozijos:

Žiūrėti, turėtų vengti kontakto su įvairių tirpiklių (alkoholio, benzinas), kosmetika, purškalai, klijai, valymo priemonės, dažai ir kitos koroziją objektų ar skysčių, kad nebūtų atveju, watchband pagal korozijai ir spalvos ar žalą.

手表带保养:

金属手表带长期佩戴可能存在污渍,这时用软毛轻刷污渍即可,如果刷不干净可以用中性清洁剂掺水刷洗,再用软绒布擦洗干净.部分手表带是真皮的,常用小牛皮,鸵鸟皮和鳄鱼皮,佩戴舒适.皮革表带可以涂抹皮革油来保护,手表带表面沾水应及时用布擦干净.

Žiūrėti dirželis priežiūra:

Metalo žiūrėti su ilgalaikio susidėvėjimo gali turėti dėmių, tada teptuku su minkštos vilnos dėmes, jei ne visai švarus, gali būti naudojamas šveitiklis su neutraliu plovikliu, sumaišyti su vandeniu, tada šlapiu minkštu flannelette švarus.Dalis žiūrėti diržas yra natūralios odos, dažniausiai naudojami veršiena, stručių odos ir krokodilo odos, dėvėti patogiai.Odos watchband gali būti glaistytos su oda, aliejus, siekiant apsaugoti paviršių žiūrėti diržas su vandens turėtų būti nedelsiant nuvalyti su šluoste.

电池

onlyou手表电池正常使用寿命在两年左右,新购买的手表在运输和销售期间占用了一定时间,因此您新购买的onlyou手表电池能正常使用一年以上,当手表秒针每隔几秒跳动一下,说明电池即将耗尽,请及时找钟表维修人员更换电池.

Baterija

Onlyou žiūrėti baterija normalaus naudojimo laikas maždaug per dvejus metus, naujai įsigytų žiūrėti laikotarpiu, transportavimo ir pardavimo užima tam tikrą laiką, todėl savo naujai įsigytų onlyou žiūrėti bateriją galima normaliai naudotis daugiau nei metus, kai laikrodis antra vertus beats kas kelias sekundes, rodo, kad baterija apie paleisti, prašome laiku rasti žiūrėti remonto darbuotojai, pakeiskite bateriją.

温度:

手表的正常使用温度范围控制在-5至35度,因为在不同温度下,手表的精度会受到影响,只要恢复的正常温度,精度也会随之恢复.在-10至50度以上时会对手表造成较明显的影响,会出现走时不准.因此请不要长时间在温度过低或温度过高的环境中使用手表.

Temperatūra:

Įprasto naudojimo žiūrėti temperatūra yra kontroliuojama -5 iki 35 laipsnių, nes esant skirtingoms temperatūroms, tikslumą žiūrėti turės įtakos, kaip ilgai, kaip įprasta temperatūra yra atkurta, tikslumą, taip pat bus atkurta.Į nuo -10 iki 50 laipsnių aukščiau bus sukelti daugiau akivaizdaus poveikio žiūrėti, ten bus netikslūs.Taigi, nenaudokite žiūrėti į aplinką per žema arba per aukšta temperatūra ilgą laiką.

Dial Lange Medžiagos Tipas Hardlex
Bylos Medžiaga LYDINYS
Judėjimas KVARCAS
Byloje Formos ROUND
Funkcija Auto Data
Byla Storis 9mm
Atsparumas Vandeniui Gylis 3Bar
Modelio Numeris 520002
Dėžės & Atvejais Medžiaga Popierius
Užsegimas Tipas Sagtis
Stilius Mada & Atsitiktinis
Prekės Pavadinimas ONLYOU
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai